Lönedag!

Känns bra oh ja!

Men jag har inte shoppat nåt ännu. Men det hinns väl =)

Känner mig stressad idag. Håhåh! Det kan bero på att jag ska upp 5.30 imorgon. Men vad skönt det ska bli att få sluta tidigare =)


äntligen!

Jihuu! Jag får lön imorgon! En halv månadslön, för de två veckorna jag vikarierade i början av Oktober.

Fast som Ida sa; jag har väl spenderat allt redan. Jo, åtminstone i huvudet hahaha! Ska bli så  skönt med lite pengar! WEEEIII...eller? JT räkning, fackavgift, elräkning, julklappar...nää, det lär inte lämna så mycket! Men jag har ju i allafall HAFT dem =).  Jeeej!

Känner mig lite smått stressad nu då jag ser hur Ida letar jobb. Men jag har inte för avsikt att låta mig dras med. Jag hatar stress och vägrar överge min livsfilosofi "det ordnar sig alltid!". Hoppas bara det gör det på ett bra sätt!! Vill jobba men inte så mycket som nu, men med okejig lön...jojo, det går nog ihop!

Min röst verkar ha kommit tillbaka lite iallafall. Det var nog bra att jag inte sjukskrev mig =). Skönt att jobba! Fast inte så skönt att stå ute i över en timme och frysa. Brrr! Hehhe!

Ännu ett kvällsskifte, sen blir det tidiga morgnar ;). Det blir nog bra det med!

Nu ska jag sortera lite kläder och kanske spela ett parti betapet till. Ou jee

tredje inlägget för dan

Jag har alltså inget liv! Jag har suttit här hela dan...nästan! och det är ju för sjutton FJÄRDE inlägget eikö? Oh dear!

Gissa om jag har varit tyst idag. Japp japp! T.o.m barnen har börjat viska *flina*.

men sen har jag tröstat mig med frosseri i liten skala och nätshopping i medium skala. Nja, ganska liten föresten. Beställde 6 böcker på Adlibris.fi. Jag har ju säkert bara 20 olästa böcker i mitt "bibliotek" så det är nog dags att köpa lite fler *vingla med ögonen*. Hoppas jag hinner få lön före de ska betalas. jag börjar känna mig fattig...väldigt fattig. men en liten slant får jag väl på tisdag från kela. Najs...

filip har fått två utbrott idag. Båda då Miika bestämt att nu är det dags att gå in. Han diggar snön stenhårt. Hiih! Så sött då han kör runt med GRÄSKLIPPAREN i snön och bannas då den inte kommmer genom drivorna. *ler*. men nu är han inne och glor på Barbapapa. jojo! Visste ni föresten att barbapapa, namnet alltså, är typ franska för sockervadd. Det vet jag =)

Fick en mycket stark hostmedicin idag. Den verkar hjälpa. Jag har inte hostat och slemmat just alls nu på kvällen. Får se om det ger med sig ;)

Nu fortsätta med vettigheter som betapet t.ex.

jag kunde inte låta bli

When You Say Nothing At All

Album:  Ronan (2000)

Its amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I could never explain
What I hear when you dont say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
Theres a truth in your eyes saying youll never leave me
The touch of your hand says youll catch me when ever I fall
You say it best..when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near, you drown out the crowd (the crowd)
Try as they may they can never define
Whats been said between your heart and mine

Chorus x 2

(you say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Lets me know that you need me..

Chorus

(you say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Lets me know that you need me..

(you say it best when you say nothing at all
You say it best when you say nothing at all..)

Jaaa....humorn är väl det sista som lämnar mig ;). Men fan ta den som börjar sjunga den åt mig

Min kärlek

Läs mitt förra inlägg också om ni inte gjort det!

45767-38

Kom just på att jag hade en fantastisk dröm inatt om Daniel Lindström, han som vann Idol 2004. Min kärlek ♥. Drömde alltså att det inte gått så bra för honom så han bodde i nya shoppingcentret i Kokkola. Där stötte jag på honom och fick hans nyaste skiva. har sökt den ett tag. Plus att jag bad om hans autograf och fick hans namn och telefonnummer (INTE i autografform). Sen gick han förstås med på att spela på vårt bröllop, för vi blev ju jättekompisar då han förstod att jag var en megafan. Typ den enda han hade kvar *fnissar ihjäl mig*
daniel

Drömma får man ju. jag skulle ge ett lillfinger...nja, toppen av mitt vänstra lillfinger, för att få honom att sjunga "Glorious" på vårt bröllop.

*surfar leende vidare*♥

Man undrar ju

Vissa dagar undrar jag om jag bara finns till för att roa okända mänskor. Som idag t.ex.

Steg upp runt 9 och bestämde mig för att nu skulle jag banne mig ringa och ha en läkartid. Jag vill ha tillbaka min röst. SÅ 9.15 kom jag fram "kan jag få till tidsbeställningen?" "detta ÄR tidsbeställningen" Joo, vid det laget borde jag har slängt på luren och krupit tillbaka under täcket, för att bli där resten av dan. Men jag kunde ju göra bort mig lite till nu då jag var på gång. Först frågade hon då om jag kunde komma till 9.30. Konstig fråga tyckte jag eftersom klockan var 9.15  och jag inte hade en chans att hinna. Så vi kom överrens om 10.30. Jag åt frukost i lugn och ro och ställer mig ut i god tid eftersom jag vet att jag måste borsta snö av gullebilen. Nähä! Jag får inte öppnat några dörrar. Det slutar med att jag ålar mig in i baksätet och sparkar upp dörren till förarsidan. Smidigt smidigt!

10.25 slänger jag upp dörren till jouren, bara för att inse att det blivit vintertid och jag är en timme för tidig. vänder på klacken och går ut och ringer Miika. "faaan, de ha ju blivi vintertid" Han övertalar mig att anmäla mig och sitta ner och läsa några tidningar. Så jag går töntflinande in och anmäler mig till en mycket road sköterska. Tar en hög tidningar och sätter mig och läser. Plötsligt ropas jag in. Uj uj! Stressa stressa alla tidningar flyger sin väg och läkaren hinner ropa upp mitt namn ännu en gång före jag fått ihopsamlat tidningarna och går in till honom.

"jaha va hade du får problem?"

"Rösten" piper jag fram

"Vill du bli sjukskriven"

"NEEEEEEJ"

Vid det laget undrar nog farbror doktorn vad jag gör där. 90% av alla som kommer på jourtid vill antagligen sjukskriva sig. Så han väljer att tro att han missuppfattat mig och att jag har problem med BRÖSTEN.

"dra upp tröjan"

Jaja...jag gör det

"det ser.....lungorna låter bra" *fnissa lite*

Så kollar han bihålorna, Ingenting! Nu börjar JAG fundera vad jag gör där.

"det enda som hjälper är tystnad, ska jag sjukskriva dig?"

"NEJ, det hjälper inte jag har ju två barn hemma också!"

"vad jobbar du med?"

"Barn"

Nu ler han t.o.m. Väldigt vad roligt det måste vara att vara läkare då

"Hur länge sku jag måsta vara sjukskriven?"

"till onsdag åtminstone"

"näää, jag försöker vara tyst i allafall,jag kan inte sjukskriva mig"

Nu ler han ännu större ( va fan han har väl orsak också, han har ju fått se mina bröst för tusan)

Jag suckar lite och inser att jag kommer bli utslängd utan hjälp och det har jag betalat 36e för. Så jag tvingar honom att skriva ut hostmedicin "som jag inte får ta på morgonen om jag ska köra bil" men när 17 ska jag ta den då??? Hämtar knappast ut den ens.

"Silence is gold som det heter i en sång" Men så rolig man kan vara då. Jag har en känsla av att dendär doktorn VET att jag inte är en "silence is gold-typ".

vi skakar hand, jag lägger märke till att han har väldigt mjuka händer, borde jag fråga vad han använder för handkräm?? OCh jag åker hem, solen skiner och jag vill sjunga med i låtarna...men inte det nä!

När jag kommit en bit på väg inser jag att dörrarna jag ryckte i då jag skulle åka inte är helt stängda. Men orkar inte stanna och åtgärda problemet utan kör lugnt vidare och fixar det då jag kommer hem.

Så nu är jag ordinerad tysthet. Hur ska det gå till...Miika kommer älska det SATAN! Jag ska vara så tyst jag kan idag och åka i jobb i morgon. Jag kan jobba utan att prata så mycket jojo. Men det funkar inte att sjukskriva sig. barnen på jobbet ska inte behöva ha ännu en rutten vikarie (jag och Hanna är ju de enda ORUTTNA bara så ni vet ;)). Jag har ju  bara jobbat 2 veckor där och inte ens skrivit kontrakt. Jag vägrar ge upp nu. vad behöver man röst till? *intala sig själv*

Så, ring mig inte jag kan ändå inte svara. men mejla gärna eller MSNA eller SMSa...hihi!

Silence is gold MY ASS som föresten inte fins längre alla byxor hänger i röven och det ser inte klokt ut


The voice within

Hostan den sitter i! Rösten har inte kommit tillbaka. Men optimistiskt tycker jag att det känns LIIITE bättre nu. men det återstår att se. Ämnar ta det lugnt även imorgon och ge alla förkylningstroll möjligheten att sticka till nån annan. Men de verkar minsann trivas bra här hos mig. Jag har aldrig varit så utan röst tidigare *sucka lite*

Imorse vaknade jag 10. Trodde klockan var runt 8 och förstod inte varför Miika stigit upp redan. Men så var det ju inte. Sen åt jag frukost och duschade och åkte till Nyykaabi i värsta snövädret. Barnen var överlyckliga över snön, de har byggt snölyktor och snöhästar redan hehehe! Imorgon får de leka ute med sin pappa. Jag ska ju vila. Känns lite ruttet att de senaste helgerna gått ut på att vila för att orka med jobbet. men bara jag tillfrisknar ska jag nog orka med annat också. Shopping t.ex. Bara jag får nån löööön!!! vill inte ens se det svarta hålet där mitt bankkkonto borde vara. Hjälper ju inte att det kom en JT räkning helller. Well well! Det ordnar sig alltid!

Jag har ångest för att nån "viktig" person ska ringa nu. Jag kan ju inte prata. Miika sa att jag låter som en som har rökt sönder sin röst och har en sån dosa på stämbanden. Vet ni vad jag menar? Snällt va?! Å idag sa han att jag inte har nån koordination. Fast det visste jag ju redan. Skönt att han inte kommer med falska komplimanger i allafall. oh nej! Miika kan man lita på i alla väder ;).

filip har nåt energiskov. han springer fram och tillbaka och säger "ja spinge sappt" å han läspar  på "S" hehehe!

Smulan sa idag "mamma e så tjock" jahaaa! Tack nu, jag som tyckt jag hade gått ner lite i vikt. Hehehe!

Nu ska jag börja natta duracellfilip och mysa lite!

vassego Ea å Made

3 allergier
  1. översittare
  2. datakrångel
  3. äcklig mat
3 motton
  1. Lev och låt leva
  2. Det finns alltid nåt att le åt
  3. Lev INTE varje dag som om det vore den sista, du kommer ångra dig imorgon
3 klädaffärer
  1. HM
  2. Seppälä
  3. Vero Moda
3 inredningsbutiker
  1. jag
  2. vet
  3. inte
3 bloggar jag läser dagligen
  1. Mades
  2. Angels
  3. Eas
3 ställen jag vill åka till
  1. Ellens
  2. new York
  3. Nånstans varmt och skönt och avslappnat
3 ingredienser som kan bli något gott
  1. Vatten
  2. rött te
  3. mjölk
3 saker jag vill göra ännu idag
  1. Se vem som åker ur idol
  2. Peta lite på Miika
  3. Somna och sova hela natten
3 dreams
  1. Hälsa och kärlek åt alla mina nära
  2. Ett fast jobb
  3. fortsatt lycka
3 saker jag vill lära mej mer om
  1. Mig själv
  2. Bilar
  3. barn
3 tidningar
  1. JT
  2. vi föräldrar
  3. ÖP *töntflin*

3 bloggare jag vill att ska svara på dessa frågor

  1. Anki
  2. Jamb
  3. Go IDA !!

Heey

OH NOO! Ida is watching me! Nu kan jag inte skriva massa elaka saker om henne längre *vingla med ögonen*. hahahha! Det går inte att skriva elaka saker om Ida för hon är så snäll *smöra lite*

Miika tycker det är väldigt lyckat då jag inte har nån röst "de gör väl inget att jag har på musiken högt i bilen, du kan ju ändå inte prata...de e bara jag som kan prata nu" GAAAAAAH! Men han fick sig sen Sanka says "joo, alltså vi har gaaanska olika musiksmak, men ändå lite lika, bara att min är bättre" Ou jee!

Imorgon blir det semesterdag i Nyykabi. Jag ska ta med en bok och läsa hela dan och spara på min röst. försökte få Miika att köpa nån minidator åt mig så jag kan skriva allt jag inte kan säga. Fast det tyckte han var en dum idé "du kan väl vara tyst istället" *fnyser*.

Markus regerar i idol ikväll!! Jepps jepp!

Nu ska jag se på "Hey baberiba"

FN dagen påstår dom

dagen började katastrofalt! Filip vaknade FÖRE jag hade fått min frukost i magen. Man pratar inte med mig före jag druckit morgonte. GRRR! Krig i vårt hus. Han skulle inte till dagmamman. Stress stress! När vi sitter i bilen på väg kommer jag på att jag glömt fleecetröja och halsduk. Klarar jag mig utan...känner efter, Oh nej! Dumpa snälla barn "mamma fara nu hejdå" å skynda efter det glömda. Stressa stressa! Å så kommer jag till jobbet där I har tänt ett ljus och har det sååå lugnt och fint! Sen blev dagen helt bra i allafall.

Har knappt någon röst! Den jag hade igår "slösade" jag på ett telefonsamtal med katja. Fast det var nog värt det. Hostan sitter i och jag har en fantastisk huvudvärk idag. Urk! Men jag är ändå helt nöjd =). Mina barn är söta och jag väger inte 150kg. Å så fick jag massa rött te på posten av Ellen frikadellen idag. Jag är så lycklig!

What else? HOuse ikväll, i morgon är det redan onsdag och jag börjar senare skiftet =). Hoppas på lön snart!

Nu ska jag natta dottern och sen ta en dusch! Men mitt hår är inte smutsigt och äckligt. Har jag inte ett underbart liv =). hahahha!

Löööv

Okej Angel

1. Ta närmaste bok och slå upp sida 18, rad 4, vad står där?
De första etapperna i det tyska motorvägssystemet Autobahn stod...

2. Sträck ut din vänstra hand så långt du kan, vad rör du vid?
Väggen å gardinerna

3. Vad var det senaste du såg på teve?
Lite av "vinter i mumindalen"

4. Utan att se efter gissa vad klockan är?
10.21

5. Bortsett från datorn, vad hör du nu?
Mumin å så nåt crap på MTV...två TVn blandas

6. När var du senast utomhus o vad gjorde du då?
För lite mer än en timme sen hämtade jag tidningen ur postlådan.

7. vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Dessa frågor och Angels svar i hennes blogg

8. Vad har du på dej?
Randiga hotpants, mina sköna mysbyxor med Betty Boop på, en uberstor T-shirt och knästrumpor

9. Drömde du något inatt? Isåfall vad?
Röriga feberdrömmar

10. När skrattade du senast?
Åt Filip då han var sååå söööt

11. vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Hyllor, två tavlor, en klocka, tapeter.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
SNÖÖÖ! Länge sen sist ju

13. vad tycker du om den här utmaningen?
Helt okej! Jag kunde nog kopiera och klistra in *nöjd*

14. Vilken var den senaste film du såg?
film....ööööh! You tell me, jag vet inte!!

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Min Sierra tillbaka, en superfin villa åt mamma å pappa, en HEL bil åt brorsan, massa fina saker åt Miikas föräldrar för att de alltid ställer upp, en ordentlig bil åt Miika, som det ryms 4 personer i, resor, kläder...

16. Berätta något om dej själv som kanske folk inte känner till?
Jag blir ynklig som en karl då jag blir sjuk *rodna*

17. Om du bara fick förändra EN sak här i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Man skulle ha möjlighet attt vara hemma med sina barn längre utan att behöva tänka på ekonomin (fast det orndar ju sig om jag är multimiljonär ;))

18. Vad tycker du om att dansa?
MYCKET

19. George Bush?
Lite

20.-21. vad skulle dina barn heta? pojke resp flicka?
Evelin och Filip heter dom. Mina önskemål var June och Aron. Men det är bra såhär

22. skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Inte som läget ser ut nu. Men om våra föräldrar och närmaste flyttade med så ;)


23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen in! Vi har väntat på dig

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Anki, Tanja, Jamb, Made

De va de!




poor meee

Jag tror jag har feber *ynk*. jag behöver inte mäta feber för det spelar ingen roll...det är ju helg nu =). Nu ska jag försöka kurera mig. känner mig som en sjuk karl...väldigt ynklig alltså!

*frysa*

Snöbild

Snart är det vinter! jag är redo. Har varit så väldans effektiv ikväll. Har letat fram alla vinterkläder jag hittat (jag är säker på att jag slarvat nåt för det känns som om jag borde ha fler jackor ). Håhå! Vilket jobb. Men faktiskt tror jag den sista flyttlådan är tömd nu. Det tog bara 2 månader *host host*. Barnen har massa handskar i allafall, tills de slarvas *ler*

Tror jag har feber. men jag tänker inte ta reda på. SKA jobba i morgon så det så. EN dag orkar jag nog med lite feber. Det ordnar sig jojo! Ska bli skönt att få sovamorgon i allafall, fast jag tror nog jag lämnar på telefonen inatt ifall jag behövs där tidigare (uuuh! Var är den vanliga själviska sankan?)

Tror jag kommer bli sjuk på riktigt i helgen. Då jag äntligen slappnar av och låter det ske. Må så vara, bara jag är frisk till måndag sen. Gillar inte att vara borta från skola, jobb eller vad som helst. Hade faktiskt inte en enda sjukfrånvarodag från gymnasiet, bi eller Prisma...före jag blev gravid då. Hur lyckades jag med det? you tell me! Nu känns det risigt!! Men ändå är jag helt nöjd. Älskar då jag fått ordnat upp och är förberedd. HIHI! Kanske orkar jag t.o.m skriva en arbetsansökan som rockar i helgen. Hahaha! Sa åt Peter att jag skulle rita rosa hjärtan på i-prickarna så de skulle komma ihåg mig, han föreslog att jag skulle ringa dit. Tråk juh!

NU ska jag lägga mig på soffan och njuta. Barnen har det skönt hos mommo och moffa. Moffa hade tagit ledigt i morgon så han skulle kunna vara med dem hela dan. Tala om att vara priviligerade =)...nä, jag kan inte stava!

NU---sooffaaaaa

It´s a hard life

euro
I hope soooooooon!!!!

Fick jobba övertid idag. Blev lite trassel med en vikarie. What´s new? hahha! Säger jag som jobbat där i exakt fyra dagar. känns redan som om jag tillhör stället! Barnen har accepterat mig i allafall, mycket snabbare än jag räknat med. Men jag har inte träffat alla ännu.

I morgon har jag sovmorgon. Börjar först 10  =). Sen slutar jag lite senare då, fick ju börja ändra om tiderna då vikarien föll bort. Men det funkar. På kvällen ska jag försöka kurera min fittiga förkylning och titta på IDOL. Men före det ska jag umgås med barnen och bara njuta av dem =). Det finns minus med att jobba JA! Men de är ju så stabila och säkra ungar så de klarar allt *överdriva en smula*.

Sjuk i ryggen, hostig, lite snorig. Det är dagens saldo. Men det har gått riktigt bra idag. Jag och Ida tog en långpromenad med barnen. De var rätt få idag. Skönt med frisk luft och lite nya vyer. Kommer hoppa över träningen idag. Känner mig i oform och promenaden får räcka för mig. Skulle dessutom inte ha den ordinarie instruktören på gymmet så...*petig*

Har börjat reda upp vinterkläderna. Om jag har hade KNAPPEN på min bil skulle jag ha fått skrapa rutorna två morgnar nu. Min bil vill in i garaget. jag vill hitta mina vinterkläder. Jävla flytt...hmpf! Men hittills ha jag hittat den superfina a-dräkten som jag köpte på rea i våras. Aldrig använd *längta efter vinter*. Lite skor har jag hittat, men det blir nog att köpa några fula och varma till alla kalla dagar då jag ska stå utomhus. Barnen är tack och lov ganska välutrustade med vinterkläder i alllafall. Miika får sköta sig själv ;)

Jag är inte trevlig just nu! Jag är en B I T C H. Konstig nog klarar jag  hela dagarna på jobbet. men sen blir jag mig själv igen muhahah! Jag ska nog hålla mig borta från folk...



*död*

Min första dag på nya jobbet! Å barnens första dag hos dagmamman! Det har gått mest bra. Filip var hjärtskärande lessen då jag skulle lämna honom. Men jag var kall bara och stack. Sen hade det inte varit några problem. De hade t.o.m ätit ordentligt =).

På jobbet var det livat! Håhåhå! Men roligt, och väldigt trevlig personal. jag kommer nog att trivas i allafall =). Fast jag känner mig död. Fan vad trött jag är! URK! Undrar hur jag kommer känna mig på fredag då det är såhär nu. Nåja, det blir nog bra! Barnen är gulliga i allafall.

Jag önskar att jag snart får lön för mina två vikarieveckor. men det lär väl dröja *sucka*. Tur att en av oss har pengar i allafall. Den en är inte jag ;).

Vi var till nyöppnade HM igår! Det var helt okej, köpte en ny träningstopp. Älskar sorten de har ♥. Sen hittade jag ett par billiga Vero Moda jeans också på mick´s som jag köpte. Kuligt!

Känns oballt att sitta här och klaga på att jag inte har pengar och sen skriva vad jag nyss shoppat *ler*. Helt utan pengar är jag aldrig ;)

Ou jee! See u

vem vågar?

jaha! Då var det över då! Just som jag hade lärt mig alla barns namn och börjat trivas. Nåja, kanske det blir tillfälle för mig att återkomma. Var nästan lite sorgligt att säga hejdå åt dem. Fast vi kommer ju träffas nu också eftersom jag bara flyttar några tiotals meter till mitt andra jobb. HIHI!

Inget jobbigt har hänt på fredagen den trettonde. Men å andra sidan är dagen inte över ännu. Fast jag tänkte inte göra nåt farligare än dricka te och titta på tv.

Imorgon hade jag tänkt mig på marknad med familjen! men nu är ju barnen sjuka. Filip har 38 graders feber. Smulan är bara hostig och snorig. Miika hoppas lite på "ledigt med sjuka barn" hahah! Men jag hoppas på att de kan vara hos dagmamma som tänkt! Well well vi får se! Kanske jag tar ett varv ensam på marknaden. Evelin orkar säkert komma med om hon är feberfri =).

Jag är sjuk i hela kroppen! ajajajaj! Wonder why...hmmm...kanske förkylning på gång?

Vem sjunger dendär braiga versionen av "tainted love"? inte marilyn manson *dubbelurk*

"i´ve got to run away, i´ve got to get away"

lite bara

Okej Anki!

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv:
1. Kassörska
2. Skolgångsbiträde
3. Förskollärare
4. Städerska

Fyra filmer jag kan se om och om igen:

1. 10 things I hate about you
2. Fuckning Åmål
3. Gröna Milen
4. Grease 1

Fyra städer jag har bott i:
1. Nykarleby
2. Jakobstad
3. Bennäs ...fast det är en by

Fyra tv-serier jag gärna ser:
1. Desperate housewives
2. Idol
3. Lost  
4. Veronica Mars

Fyra ställen jag vill åka till:
1. Stockholm
2. New  York
3. Oslo
4. Syd Frankrike

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
1. Lunarstorm
2. Blogg.se
3. Aftonbladet
4. Suomi24.fi

Fyra favoriträtter:
1. Kebabrulle
2. Makaronilåda
3. Pizza
4. Miikas mammas moslåda =)

Fyra ställen där jag trivs:
1. HEMMA
2. På shopping i stan
3. På gymmet
4. Vid villan

1. Fyra bloggare jag vill utmana att svara på de här frågorna:
1. Angel
2. Made
3. Ea
4. Pia


Blubb

Bara två dagar kvar...jag som börjat känna mig hemma i huset och det känns som om de andra också trivs med mig. Pratade med de på nästa jobb idag. Jag blir tydligen den 6te nya sen augusti. Det är väldigt snabba kast i personalen där tydligen. jobbigt för barnen! Jag ska minsann vara där till sista December jag så de får känna sig lite tryggare.

Smulan är i bättre skick idag tycker jag. Trodde hon skulle bli sjuk, men hon bara snorar. okej, på musiklekis sa hon att hon hade sjuk mage...vad annar säger hon där? *rädd*

Min vikt vill inte gå ner nu! Men jag fortsätter som tidigare och håller bort ALLT extra. Det går bra faktiskt! men miika gav order om vin och ostbricka i helgen så då ska jag med gott samvete synda och äta massa gott och dricka vin *längta*. Sen får jag ta en promenad för att jämna ut det hela. No problem!

Håhå! har insett att dessa arbetstider passar mig perfekt...om jag nu ändå MÅSTE ha arbetstider ;). Det är så skönt att få hela kvällen med familjen och hinna ses och prata. PLUS att jag alltid ha lediga helger att se fram emot! Tryggt för barnen att veta att mamma jobbar alltid in i veckan men är alltid ledig på helgerna. Ordningsfreaket jag är nöjd...inte ordning så att det måste vara städat *obs obs*

Har fått fler komplimanger för håret *glad*. Fast jag tycker det ser rätt tråkigt ut. Hihi! Men å andra sidan är jag kanske lite hmmm..."piffigare" än de andra i jobbet! Men de är så söta ändå *gilla*

Nu ska jag reda upp lite här och kanske byta lakan igen. De är inte rena...hmmm

bodycombat

bodycombat
Näpp! Ingen träning för mig ikväll! Miika håller på med WC-golvet och måste absolut göra det ikväll så jag får skippa träningen. Det är inte så lätt att få nåt gjort om man ska vara hemma med Filip =).

Min andra och sista vecka på detta jobb  började idag. helt okej! Nästa vecka blir det småbarn och blöjbyten istället. Och våra egna barn ska till dagmamma. Det blir nog bra *intala sig själv*

Ska bara surfa lite till och sen åka til Sale och handla mjölk med filip! Det är alla planer för kvällen! Kanske lyckas jag få iväg nåt brev också. men ha inte för stora förhoppningar. jag är lat och trött!

Ännu ett sammanträffande! en av de som jobbar på nästa jobb har jag gett ridlektioner för typ 12 år sen *flin*. Lustigt lustigt!!

OH WELL!


i knew it!

Sanka

*lättroad* Hahahha


"no, I don´t wanna fall in love..."

Hjärta
Min första arbetsvecka är över och nu avnjuter jag av min första HELG! helger brukar inte vara viktiga för mig. men nu är de det!! Jag vill sitta limmad här hemma och inte röra mig en millimeter bort. Jag vill ta vara på varje liten sekund jag har tillsammans med familjen och huset =). Oh my! Jag håller på bli en stugsittare. Well well! Värre saker kan man bli. filip verkar tycka det är super att jag är hemma. Han är ett plåster och ropar "vänta på mäj" strax jag avlägsnar mig en meter bort från honom. Det blir sådär charmigt jobbigt efter ett tag.

Satt tre timmar hos frissan idag på förmiddagen. Resultatet blev inte så märkbart. Men jag är nöjd. jag ser ut som mig själv och håret blev inte sådär jobbigt kort! Jag ska ju spara det långt nu till bröllopet. I like it looong!

Miika tycker vi ska börja elda nu så vi kan klä av oss lite kläder. Vad menar han med det?Men mysigt är det med eld i spisen i allafall. Det bästa är att spisen inte är i vardagsrummet så man blir som en stekt sill efter några timmar. Jag älskar vårt spisru. Damn it! Här skulle det ju ha passat med en bild av spisrummet. Kaaanske jag orkar fixa det ännu...ni lär ju märka det!!

spisrum

Jag har märkt att jag svär en hel del i bloggen. Har ni det? Inte i denna kanske. Nåja, tänkte bara säga till de som inte träffat mig att jag svär väldigt lite i det verkliga ORALA livet *nöjd över formuleringen*. men bloggen är ju mitt sätt att avreagera mig och gå lite över gränsen. Därav det tidvis fula språket. Det om det!

Många sammanträffande denna vecka! En gammal klasskompis från lågstadiet och högstadiet jobbade där jag ska jobba om en vecka, hon på eftis är gift med en bekant, alla verkar känna min svärmor å så pappan som hahah...*fnissa*...nä jag skriver det inte här! Jo, jag känner en av papporna. Jooo, jag höll på glömma. Ännu ett uppdyk från det förflutna en kväll. Scary! Jag är ju inte så fäst vid det förflutna honestly!

Miika sa idag att jag håller på bli så uttråkad så jag snart sticker med nån annna. jaha, det var mer än jag visste det! jag känner mig inte uttråkad. och jag har verkligen inte lust att sticka med nån annan. Oh no! Men sen kom vi överrens om att den av oss som sticker med nån annan gör det FÖRE bröllopet och så får han/hon vårdnaden om barnen. För den som blir lämnad måste ju ge sig på jakt efter en ny och det är ju lättare att jaga utan barn. japp japp! bra att vara överrens om den saken. Snart börjar vi väl sätta post it lappar på grejor så vi vet vems som är vems. Vår humor är inte klok! men om man kan skämta om det så ligger det antagligen ganska långt från verkligen ;)

Nu längtar jag bara efter att det ska bli kväll och jag får krypa ner i soffan och bara vara!!

"I feel it in my fingers..."





Så kan det gå!

Vilken fin dag jag har haft! Fnissigt på jobbet och så möttes jag av blommor och vetnamgrillmat då jag kom hem! jag är ett enda stort leende. Livet är allt bra härligt =)

Nu ska jag i lugn och ro lyssna på lite musik och bara njuta av att ha förtjänat pengar en hel vecka ;)



aldrig nöjd ;)

Tredje dagen på jobb! Känns som om jag aldrig gjort annat; tjata, leka, sjunga, tjata, prata, pyssla, promenera, leka, tjata, sjunga osv... Det är roligare än jag hade väntat mig. Kanske jag ändå är inom rätt branch? Känner mig inte ens trött. Undrar vad det är för fel? Imorse vaknade Filip HALV SJU! Trots att jag hade fått sova till halv åtta. *mummel* Men ändå har jag varit hyfsat energisk idag. Sen jag kom hem har jag fixat lite mat, sorterat massa kläder, tvättat kläder och småstädat. Nu ska jag ta i tu med dammsugandet. Nej, det är inte fredag idag heller =).

Känns jobbigt att barnen ska börja hos dagmamma snart. Jag vill ju vara med dem. Vi har ju inte "skaffat" dem för att kuska dem till massa andra som ska sköta. men ändå...jag måste ju jobba! Jag får inte tillräckligt med pengar av att busa med mina godingar hela dagarna. Sorgligt men sant! Och jag är gryyymt tacksam för att det ordnade sig med dagvård åt dem. DE kommer ju inte lida. De kommer ha det oförskämt bra.

Inget att fundera på egentligen. Jag kommer göra som jag gör nu, åka till jobbet och jobba och sen komma hem och vara mamma. Jag är inte mamma då jag jobbar. jag glömmer nästan att jag har barn. Sen då jag svänger in på gårdsplanen suger det i magen och jag kommer ihåg att jag har två fina barn som jag bara vill krama och krama. HIH! "neeej, inte kaaama, neeeej, kaaama pappa!!!" tacksamt!

Nu ska jag sätta igång med dammsugandet!

I´m still standing

ÅHÅ! Jag lever ännu!

Jodå, det gick bra idag. Personalen är så mysig och jag kände mig väl mottagen =). Nu känns det inte så jobbigt längre! 9 dagar kvar...

Filip tycker mamma kunde vara hemma hela tiden, han är som ett plåster på mig =). Sött!

Nu ska jag snart åka och träna! hihi



Halare

Halare
Ja, vi har varit på shopping idag! Fick order om att inte köpa skor. Så jag köpte bara varsitt par gummistövlar åt barnen. De fick också halare (se ovan ;)). Jag fick lite smått och gott jag också. Kuuulast med söndagsshopping, speciellt då man inte själv drabbas av att bli tvungen att jobba då hahahah!

Imorgon börjar allvaret. Känns lite jobbigt! Filip kramade mig före han gick och la sig och sa "silip äska mamma" ÅÅÅÅH! Det har han aldrig sagt förr. Så sött!

Nåja,det blir nog bra. Nu ska jag byta lakan i sängen och hänga upp lite kläder så får vi se om jag hinner med nåt mer ikväll sen!

ha de!