Utan dator försmäktar vi i denna stuga

Jag lever ett torftigt liv på stugan just nu. Snor lite datatid på jobbet då det finns tillfälle...uuuuuh!

Stockholm var underbart och alla uppförde sig helt fantastiskt. jag är sååå stolt över mina barn <3.  Bilder kommer då jag hinner tömma kameran hemma nån dag.

Har 3,5 dagar kvar att jobba. Det går trööögt skulle jag påstå. Jag har inga nerver längre. Jag behöver semester! Ont i huvudet har jag också. Så det så! Men snart är ju detta jobbår över och nya utmaningar väntar. De kommer säkert ge mig huvudvärk de med hahaha!

Dilba har flyttat till stugan med oss nu också. hon och mammas&pappas katt kommer INTE överens. Men annars går det bra! Sawyer ska också få flytta med så fort vi hittar honom. DÅ är hela familjen samlad. Skönt!

Imorgon ska vi åka till Vörå och söka inredning till stugan. Hittills har vi en säng och ett minikök som inte är installerat hmm...men man kan ha besök som sitter på madrasser på golvet! Det funkar fint det med! Jag älskar vår stuga massor <3. Löööve lööve

Ska ringa Miika nu och se om han överlevde svensexan de var på igår. Hoppas det! Annar sitter jag här då med massa lån på mig hmpf ;). Hehe!

Skitväder...Men nästa vecka är det fint för då är jag ledig ;). Hihiiii

Nu ska jag gå på tepaus =)

Vad händer i helgen förresten? Ska ut på lördag. Saftkontroll halvvägs =). Men fredag är oplanerad. kanske får det så förbli!

Stockholm och jag

Jeeej! Imorgon åker hela familjen på semester till stockholm. Vi åker ner till åbo och över med båten. Tillbringar en dag i stockholm och åker med båten tillbaka natten till lördag. PUH! Det blir intensivt men ROLIIIGT! Det jobbiga är bara att båten kommer i hamn kl 06 och inget verkar öppna före 10 i stockholm. Galet! Vad är det för ställe?? Nåja, det ordnar sig =) Vi har ju varandra!

För övrigt har vi sovit två nätter i nya stugan! Hur fint som helst. men åååå vad skönt att få sova hemma inatt!

Nu ska jag sova!

Somehow

Jodå, hon lever och andas =)

Hon är bara inte så bloggsugen just nu...

Mer bilddagbokssugen faktiskt.

Nu är vår stuga så klar så vi kunde bo där faktiskt. Men så åker mamma och pappa bort i några dagar och då tror jag vi bor i deras stuga istället så slipper vi släpa alla saker in och ut igen sen då vi ska bygga loftet. Stugan är jättemysig och vi kommer trivas bra där. Jag har skruvat upp de sötaste rullgardiner där idag och är så stolt över mig själv. Hehe!

jag är ledig ännu imorgon sen kan det, om det går illa, bli 10 dagar jobb i sträck. Hoppas jag kan ta ut två semesterdagar där emellan nångång. Känner mig mindre och mindre jobbsugen faktiskt.

Nu ska jag sätta mig i min hårda soffa med min perfekta man och titta på en halvdålig film med godaste te och nektarin som tilltugg.

I LOVE



Plutt

Jag håller på bli en obloggare verkar det som. Bara tunna inlägg och sällan skriver jag... Men oroa er inte jag skärper mig säkert snart. Kanske!

Nån frågade om Bon Jovishowen var bra! Oh jaaaa! Den var alldeles underbar. Välregisserad och proffsig. Sången var helt perfekt och jag får pirr i magen bara av att tänka på konserten. <3


Satt just här och räknade att jag bara har 15 arbetsdagar kvar här. GULP! Det är inte mycket det. Kommer ha en 10dagar-utan-ledigt här nästa vecka. Om jag inte får intryckt en semesterdag där emellan. Men det kommer gå så bra såå. Det är ju sommar och sol =)

Ikväll ska jag träffa några trevliga tjejer. Vad kul det ska bli =).

Nåja, ni vet var ni hittar mig: Sanka.bilddagboken.se