party

Idag är det lördag!

Igår var det utekväll med mina kompisar. Vi hade riktigt roligt och tiden rusade iväg. Jag valde att vara nykter och det var ett bra val. Jag gillar verkligen att kunna köra hem då jag tröttnar och slippa taxiköer och skit. Dessutom kunde jag stiga upp i vettig tid idag och umgås med familjen. Ett stort plus är också att slippa ångest och illamående som kommer av spriten. Jag skulle inte kunna bli alkoholist, det är ju en tröst. jag gillar inte smaken och jag klarar inte av att förlora kontrollen. Nej, jag har bestämt mig för att det är trendigt att festa nykter ;).

Vi har faktiskt varit på friluftsdag till stugan idag. Grillat korv och skidat med mamma och pappa. Mysipys! Blev alldeles varm inombords då jag såg stugan. Jag längtar till sommarens soliga dagar som vi får tillbringa där =). Och tänk vilken tur att vi byggde stugan förra året för iår hade vi nog inte vågat ta nåt lån. Men nu har vi den och det är LYCKA!

Nu är det bara en dag kvar av ledigheten och jag längtar inte direkt till jobbet ska jag erkänna. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga....så jag låter bli!Jag bjuder på en bild från igår istället! Jag och Tanja som just fått visa ID ;)

Sportlov

Hej där i snön =)

 Här är det fint som bara den. Igår var jag och barnen i pulkabacken med frusna svenskor och lappforsbor. Det var toppen =). Vi måste göra om det. Sen på kvällen kom dedär frusna svenskorna (mindre frusna då) och tanja och carra hit för lite seriöst umgänge. Jojo. hur trevligt som helst. Ikväll blir det ännu mera umgänge med ännu flera trevliga typer. Me like! Kan bara inte bestämma mig för vad jag ska göra på dan. Borde åka till stan och söka efter en ny väska åt Evelin och lite mat borde jag också handla. Men jag kommer mig inte riktigt iväg. Kan inte bestämma mig för om jag ska släpa med hela familjen (myyycket motvilliga familjen) eller om jag ska unna mig att åka själv, vilket jag oftast gör.

Nej, nu vet jag hur jag gör....eller inte...vi får se

Jag har alltid sån beslutsångest

Jag har massa blåsor i munnen så jag kan knappt äta nåt. Illa illa då man blir bjuden på mat och tårta ikväll *sniff sniff*.

Skönt att ta utekvällen ikväll så har man sen hela helgen på sig att repa...eh umgås med familjen ;)

Krääääääm

Snö snö underbara snö

Alltså jag måste bara skriva att det har vällt ner snö hela dan och jag tycker det är fantastiskt underbart =). Det är vacker vit pudersnö som är så lätt så det bara flyger iväg då man springer i den. Såhär ska en riktig vinter se ut. Påminn mig om det då jag sitter fast i en snödriva med bilen eller har halkat ner i nåt dike ;)

Nu har barnen åkt på sportlov till mommo och moffa. Miika fick veta så sent att han är ledig hela veckan så han får leva med att vara utan barn några dagar. På torsdag får jag ledigt =).

Nu ska jag sova för jag har tidiga skiftet imorgon. Tidiga skiften suger men är sköna då man slutar tidigt. Sena skiftet är inte roligt då man måste stå och mögla till sent. Jag är visst aldrig nöjd.

Ha en trevlig vecka!

darlings

Åååå neeej! Jag har blivit förkyld =p. Inte roligt, speciellt inte då jag ska på avslutningsmiddag med de från revyn imorgonkväll. Men kanske jag kan hoppa över förkylningen en dag och vara hängig på söndag istället *planera*.

Skönt med helg. Nästa vecka borde bli lite lugnare i jobbet för då är många barn lediga. Jag är också ledig två dagar! Skönt

Filip har fått konstigt torra händer. De är torra på ovansidan och lite upp på handleden. Konstigt! Jag smörjde först med HTH men då vrålade han som en gris. Det sved tydligen. Så jag provade med Bepanten sen. Det verkade funka bättre. Hoppas det inte är nåt farligt. Tänk om han är allergisk mot fisk. Då dör han ju...

Följande utspelade sig vid matbordet i torsdags då jag hade lagat hemlagad pizza

Jag: Ät nu Filip
Filip: Jag vill ha fisksoppa
Jag: men du får pizza idag (han åt fisksoppa både söndag och måndag)
Filip:nej, jag skulle äta om det var fisksoppa
Jag: Gå från bordet då. Tacka för maten
Filip: NEJ! Jag tackar inte då det inte var fisksoppa...

Han är knasig! Men fisksoppa är ju nyttigt i allafall =). Nu ska jag strax natta de små älsklingarna.

kära sol

Jeej! Idag är det en bra dag. Vet inte varför! Kanske för att det känns som om jag har världens bästa vänner <3. Eller så är det för att jag har ätit chokladkex =9. Endera =)

är täppt i näsan och känner mig lite slö. Men glad ändå! Jag tror det är för att jag fått vara ute i solen två dagar (iiiskallt men skönt) och för att jag fick en underbar ansiktsbehandling av min söta moster igår. Hon sa att jag får den i födispresent...jag fyller i maj. Så jag sa att jag kommer igen i maj så kan jag få en till för då har hon glömt denna ;). Jepp! Mina släktingar <3

I helgen blir det revymiddag i Kokkolaaaa! Wohooo! Kuligt värre!

Nu ska jag sätta mig och slamma framför tvn en stund före läggdags!

elak som få

Jag tror jag har hamnat på snett
inget jag gör blir rätt

Det blir bara fel fel fel
jag känner mig inte ens hel

Elak är jag som få
jag kan inte bara låta det pågå

Ensam i en liten vrå
Så jag inget elakt kan hitta på

Jag borde altlså inte träffa folk just nu, jag är inte rumsren i munnen :P.

snöigt

Nu påbörjar jag min fjärde vecka som barnskötare. Tiden går så fort så jag hinner knappt känna efter hur jag mår. Hur mår jag? Jo, tack bara bra...

Jag känner mig som världens sämsta vän just nu. Jag håller inte aktivt kontakt med nån och jag bara låter allt rinna ut i sanden. Way to go Sanka! Inget under att jag är en ensam jävel

Känne mig dessutom deppig för att jag missade Lena å Anders bröllop igår.  Det var svårt att välja ETT bröllop och jag tror att oavsett hur vi hade valt så hade det känts taskigt att missa det andra *suuuck*.

Jag tror jag är inne i en vårdepp *hänga läpp*

Imorgon börjar mitt liv som ensam mamma. Miika jobbar från 14-22 och jag jobbar från typ 6-14, vi hinner inte ens ses i dörren. Deppigt... Som tur fick jag med mig mamma till moster på ansiktsbehandling en kväll då är det bara fyra kvällar kvar då. Och egentligen gillar jag att vara ensam på kvällarna...men inte sååå mycket.

Laddat batterierna i helgen? Näääe, inte nästa helg heller och inte helgen efter och sannerligen inte helgen efter det men sen kanske. OM det inte dyker upp nåt annat som jag bara måste göra.

JOdå, det rullar på och vi har det bra. Jag älskar all snö som har kommit och barnen är friska. PUNKT

ny vecka nya tag

Jag är fenomenal i revyn =D.

Tack....mamma

Hehe!

Nu är alla föreställningar över och jag drar en suck av lättnad men också av saknad. Oavsett strider och retstickor så är vi ett sammansvetsat gäng och att vara utan dem är inte helt naturligt. Men nu ser jag fram emot att vara hemma med mina (egna) barn *döflin* (nån som fattade det roliga?). Vi har ju trots allt avslutningsmiddagen framför oss så helt bryter vi inte kontakten. Sen får vi se hur det blir till hösten...

Denna vecka känns det bättre med jobbet!  =)