Envy me

Nå, nu har jag fått hem min lilla dator igen. Nej, hon ska inte ha nåt namn. Vi är inte vänner just nu.... För första gången i mitt liv känns det som om jag skulle vara redo att KÖPA, BETALA för en NY dator. Men mitt bankkonto håller inte med. Så jag fortsätter utnyttja min bror. Jag menar, det är säkert viktigt för honom att få känna sig viktig. Hehe! Nytt tangentbord kanske jag investerar i ändå. Detta är fult, smutsigt och låter mycket. HMPF! Ett nytt kan inte vara SÅ dyrt!

jaja

Igår var nästan hela revyfamiljen hit. Vi tittade på årets revy på närtv och sen såg vi förra årets på dvd. Det var så roligt =). Sen spelade vi cranium två varv. Det var verkligen speciellt att spela med ett gäng teaterapor. Funny =). Till slut satt vi bara och pratade till halv 3 vi tre som blev kvar. Hur mysigt som helst. Det var riktigt roligt att träffas igen och inse att vi fortfarande trivs ihop. PLUS att man fick lära känna alla ännu på ett personligare plan. Vem hade väl kunnat veta att vi hade killar i nötblandningen som dricker té. Aaaah! Häälit häälit =). Ja, och så fick de träffa Miika då. Och han fick träffa dem. Han fanns alltså igår också! Jag skulle stoppa in nån bild här. Men min dator vill inte föra över bilderna från kameran GRR! Så det blir väl senare då i bilddagboken. SANKA heter jag där!

Ikväll blir det också roligt. Ut och äta gott med M och L =).

Men nu ska jag klä på barnen och åka till stan och köpa en present åt en åttaåring. Sen ska jag föra barnen till mommo och moffa och bli bjuden på lunch. Sen åker jag hem och vilar. Om jag ska orka ikväll blir det nog att ta igen lite av sömnen jag inte fick inatt.

Miika åkte imorse och jag ser väl honom nästa gång på söndagkväll. De bandar en skiva igen. Kul kul! Tråkgit bara att det tar upp hela helgen. Men det är väl hans tur att var borta lite nu.

Jepp jepp! NU åker vi till stan och tankar min bil =)

shame on you baby

Jahaja! Idag verkar bloggen funka bättre. Igår ville den inte bli uppdaterad alls.

Jag har just varit på en uppiggande step&pump timme. Veri najs! Det känns som om jag har en bra grund inför våren och sommaren då jag ämnar ta upp springandet igen. Saknar det lite. Det är så skönt att stoppa nån bra  musik i öronen och glömma omvärlden medan man samtidigt gör nåt bra för kroppen =). Fast samtidigt vet jag att jag borde vara försiktigare med mina fötter. De mår inte så bra av löpandet, men å andra sidan så mår mitt psyke och min övriga kropp bra av det. Hmmm...prioriteringar! Jag vet i allafall att den dan de amputerar mina ben ska jag ha proteser med rosa ludd på ;).

Imorgon är det fredag. Hur trevligt som helst =). Då ska vi se vår revy på närtv här hos oss. Jeej! på lördag ska jag ut och äta med M å L. Lite vin lär det väl bli, så får vi se vart det leder då. Jag är barnfri och manfri så jag är öppen för det mesta. Kul ska det bli i allafall att umgås utanför jobbet. Söndag hoppas jag på att komma med på latino. men jag är 9de på väntelistan. It sucks!

jaja, inget på tv på torsdagar heller! Men jag ska i allafall krypa ner i soffan med min Clive Cussler bok =)

hejdå! Vi ses en annan dag

nej, min egen dator har inte kommit hem ännu

Illusionen jag

Ja, här sitter jag igen då! Ikväll var det pilates och plötsligt är dagen slut. Man har inte mycket liv då man jobbar heltid. Eller är det jobbet som är livet? Jaa, jag börja tvivla på dethär med att vara jobbande mamma. Men jag ser ingen lösning heller! Nej, inte såna funderingar denhär tiden på dygnet!

inatt drömde jag att jag var med i en makeover där de skulle fixa mitt hår och sminka mig. De jävlarna klippte kort hår åt mig och färgade det rött. Fy fasingen alltså! Jag stortjöt! Gissa om jag var glad imorse då jag vaknade med mitt bruna rätt långa hår =). PUH! Jag drömmer konstiga drömmar nu. En natt drömde jag att killarna från revyn var med på ett latinopass vid Sportis. Fast sportis är ju ett kvinnogym och de satt bara på en bänk och dreglade tills de blev utkastade. Jag tyckte det var pinsamt. Ännu en gång var jag lättad då jag vaknade håhå! Undrar om jag vågar lägga mig ikväll ;)

I helgen fick jag äntligen se "sahara". Läste ju boken för nån vecka sen. Superbra bok, helt okej film! Sen hyrde vi också "colorado avenue"...HMMM! Jag satt mest och sa "dääär va den" om vissa repliker "far du tid så e du int min pojk na mejr", "satans smugglar" osv ;). Funny funny! Filmen var väl ingen höjdare sådär annars. Men festen var filmad vid vårt samlingshus hihi!

What else? kallt är det här, plötsligt kom vintern kan man säga!

Planer för den närmaste framtiden:
  • Tv-kväll med revyfamiljen på fredag här hos oss
  • kanske nåt trevligt med maria å linda på lördag...kaaanske
  • latino på söndag, med bara kvinnor
  • jobb helgen efter
  • helsingfors helgen efter det! Wohoo! Längtar...
  • Sen blir det evelins födis i slutet av april
  • ...å så är det vår =)
HMM! Har ni tänkt på allt man kan uttrycka med HM...nä, så sant! Det betyder INGET ;)

Natti natt vänner å ni andra

Det där med illusion ja haha! Jag är en illusion och gift med en man som inte finns. Rätt självklart va!?

Just a little bit

Jag måste erkänna att denna blogg inte är lika inspirerande som den på bloggen.fi. Neeej, jag tjatar väl inte...inte!

Nu är påsken över och jag tycker dessa fyra dagar har flugit iväg. Vart försvann den? Men vi  har haft det bra. Igår var vi till villan och spanade lite. har bilder, men ids inte tömma kameran till denna dator då jag ändå får tillbaka min egen om några dagar. Så patience please!

Min bror ska för övrigt söka jobb här i byn så jag tyckte det lät toppen att han kan börja komma och serva min dator på lunchen. Han sa lite spydigt att han kanske skulle bo i husvagnen på vår gård lika bra...vilken bra idé alltså! barnvakt, bil-och dataservice i ett. Måste fundera på detdär. fast jag tror inte han menade allvar!

Barnen har ätit godis så de spytt och jag tror inte de vill ha mer på ett tag. hehe! Precis som det ska vara! Nå, vi avvaktar och ser om det är nåt allvarligare. Men troligtvis inte. Miika skulle i och för sig inte ha nåt emot att vara hemma med sjuka barn. Fast torka spyor...näe!

Själv ska jag jobba och slita som vanligt imorgon. är nog i en svacka med jobbet nu. Vet inte varför det tar emot så... Fast jag trivs med att jobba och få lön på kontot varje månad och känna att jag gör nåt. ÄH! Det är väl lite lejdo bara! Vem har inte drabbats av det nångång?

Mitt hår är skitigt. Har planerat att gå i duschen hela dan men det har inte blivit av ännu. Skunk! Urk! Men lite småmysigt att bara sunka på en hel dag och känna sig som en urmänska...URKmänska...

På fredag blir det tvkväll med revyarna antar jag. Då kommer nämligen vår revy på närtv! Hurra hurra! Om nån revymänska läser detta kan jag meddela att vi måste vara här eller så måste jag ta två barn med mig. Miika ska nämligen till nån studio. Med MINA trummor *sniff sniff* Just när jag lärt mig en ny grej på dem! Hmfp!

Hej då!

Påsklovet är här

sådärja! Nu har min bror bytt moderkort och processor i min dator. Han har ännu inte levererat datorn. Jag försöker vara tacksam och låta honom själv bestämma när han vill göra det. "när du har lust" "det har jag aldrig"...så så! Men det är ju ingen vits att jag hämtar datorn själv heller för då är han ändå tvungen att komma hit och fixa till nätet eller nåt. Jag är så hjälplös...muhahah!

Äntligen påsklov. Fyra lediga dagar! Underbart...ända tills det är långfredag och jag går här och tuggar på naglarna av rastlöshet. Hehe! Weird att jag blivit så. Jag brukar vara den minst rastlösa mänska jag känner. ojoj..

Nå, som tur fick jag mitt adlibrisbokpaket idag. Tre nya Clive Cusslerböcker ou jee! Har läst en av honom som jag blev helt såld på. Hoppas dessa är lika bra. Den jag börjat på nu är helt ok i allafall =). Det duger!!

Imorgon blir det trevlig kväll med några tjejer. Ska bli så mysigt att träffas och prata lite. Miika ska och spela dit mot Närpes nånstans. Det blir nog bra med lite sällskap då. Även om jag längtar efter ensamhet ibland!

Kommentarsystemet här har en del att lära av bloggen.fi! Jag blir grymt frustrerad då jag inte kan svara på varje enskild kommentar! hmpf!

Ikväll har jag börjat med nya trumrytmer...det är svårt! Jag sliter mitt hår i frustration och kämpar på... Trumpinnarna flyger, jag missar hi hat och slår mig själv på fingrarna ibland. Och då har vi inte ens börjat fundera på hur det LÅTER! Men fasiken vad roligt jag har =). Det känns bra! Man blir hög på det =).

Nu ska jag ta en träff med mr nukkumatti! Jag tror jag försummat honom lite den senast tiden. åtminstone verkar det som om han försöker strö såndär sand i mina ögon nu.

Ha en trevlig påsk folk =)

P.S. jag känner mig lite som Carrie i "sex and the city" då jag sitter i sena kvällen och knapprar påenlaptop...muhahahaimage45

Ännu en dator till historien

hej å hå! Här sitter jag vid en laptop! Min bror ryckte ut igen idag och tog min gamla dator till sjukhuset. Den kraschade nämligen igår. Kan man ha det bättre än en bror med en reservdator som kommer till sin hysteriska syster dagen efter en krasch? Jag är väldigt lyckligt lottad!

Vi fick en splitterny dator till jobbet idag. Skulle ha snott den om det inte varit så mycket folk där... Nå, vi ska se nu vad min bror hittar på. Har ännu i mitt liv inte betalat för en enda dator. Pinsamt! Men å andra sidan har alla mina datorer kraschat också...*fundera lite* njäää kanske inte alla. Men jag har haft en hel hög med datorer. kan inte ens räkna alla. Det måste vara så att jag håller mig till en man men slampar runt med datorer istället. Aaaah! Vilken ahaaupplevelse. Det känns som om jag plötsligt känner mig själv bättre.

öööh

Jag saknar musen och tangentbordet...laptop är inte min grej liksom! Men kanske skulle jag vänja mig. Kanske inte! Funderar på om jag ska tömma min kamera här nudå eller hur jag ska göra. Vill ju gärna sätta lite bilder från den i bilddagboken. Men jag skulle inte orka krångla med det om det är invecklat nudå med denna dator.

Jaja, det var mitt tisdagssvammel för denna gång. Bara så ni vet om jag försvinner för en längre tid...då är det antagligen mera datortrubbel.

Avslappnade kramar från nypilaterade sanka


Sovsöndag

Jag sov ända till 10.15 idag. Ojoj, det kändes som om halva dan hade gått då jag kom mig upp...

Sen var vi på pappas kalas. Han fick ett minneskort till sin nya telefon. Likadan som Miikas. Sen bråkade min nya Kamera och jag packade ihop alla sladdar och papper och gjorde den klar att åka tillbaka till affären. Men som tur så picklade jag lite med inställningarna så den funkade igen. Skönt! Tänk om de inte skulle ha haft fler rosa och jag hade måst ta en grå eller nåt...det var liksom inte det jag betalade för...

Nåja, sen for jag på latino. Det var så himla kul. Vi dansade samba idag ;). Jag känner mig ungefär lika mjuk i kroppen som en mjölkburk. Hmm...men det blir väl bättre! Det är såå himla roligt!

Nu har vi umgåtts med barnen och snart ska de läggas.

Imorgon får jag jobba med Maria hela dan wohoo! Najs =)

Det var därför!

Nu vet jag varför denhär dagen inte blev till nåt. Mina ringar låg hemma då jag åkte till jobbet imorse. Jag tar dem aldrig av mig...men idag gjorde jag det då jag smorde in händerna.  Så det lär jag inte göra igen!!

Nu ska jag berätta en gonattsaga åt Tobbi å sen ska jag sova. Eller bli en illusion ;).

Natti natti

those days

Ja, ni vet domdär dagarna då man bara vill krypa ner under 10 täcken och inte komma fram före till våren (eller till let´s dance på fredagkvällen). jepp, jag hade en sån dag idag. Jag är slut. Jag tror inte jag fungerar längre. Höll på ge upp då jag kom hem och hade tampats med barnen på jobbet en hel dag. Sen började mina egna barn också gå på "buhuuuu jag ville ha dendär biiiilen som han hade på daaagiiiis, buhuuuuu" "jag ska borsta av min halare själv"...osv. Men så insåg jag att när vi bestämde oss för att bli föräldrar (ja, båda barnen är välplanerade och har faktiskt anlänt på önskad tid) så gav vi upp rätten att ge upp. Så istället lagade jag mat och såg till så alla fick nåt i magen. Se, sen var hela familjen mycket gladare...

Men jag är ändå sluuuut. Jag behöver ledigt! Tur att påsken närmar sig =)

Jag är inte riktigt vän med denhär bloggen ännu ärligt talat. Gillade bloggen.fi då allt var så enkelt och stilrent. här är det massa onödigt och plottrigt hmm...som om jag sku bry mig egentligen då! Men jag gillade att man kunde svara på kommentarerna på bloggen.fi.

Annars då? Min pappa fyller på söndag. han ville ha ett minneskort till sin nya mobil. PERFEKT eftersom jag då kan tvinga Miika att köpa en ny telefon samtidigt. Det kunde inte bli bättre muhhhahaha!

Ska kasta in en bild här bara för att testa!image44

Nygammal här

Här är jag igen! Tröttnade på systemet på bloggen.fi med kommentarerna så nu är jag här då! Ska se hur det går ;). Orkar inte blogga mer idag =)