Panik!

Det är helg och jag har inga planer...Inte nog med det! Dessutom är alla affärer stängda imorgon. Urkel!

Nåja, jag lär väl överleva kanske i allafall! Det märker ni ju ;)

Annars inget nytt! Jag känner mig ganska oinspirerad och tråkig. Jag borde nog se upp lite med vem jag umgås. Alla är inte bra för mig. Att jag aldrig lär mig...


Loppu

Så var det höstlovet förbi!

Vi har haft det jätteskönt och sovit länge varje morgon. Det ska nog bli folk av dedär ungarna också. I fredags rände vi på stan i flera timmar. Fick uträttat en del. men Museiaffären var stängd *suuuck*. Nåja, får åka dit nån lördag istället. Sen på kvällen besökte vi M&J i deras fina hus. Där bjöds vi på gott att äta och sen spelade vi Cranium resten av kvällen. Jag tror vi hade flyt jag och M (inte Miika obs). vi vann alla tre ronderna. Liiti vi ägd ;). Vi hann också dricka vin, öl och lite whiskey.

På lördagen var jag och Miika barnfria nästan hela dan. Vi gjorde INGENTING! Gosh så konstigt det kändes. Men sen på kvällen åkte vi till Lindas nya hus. Miika fick ta de manliga deltagarna med på en tur i sanddynerna. Wohooo! Vi andra åt lite gott. Barnen höll verkligen låda och visade att de minsann inte är uppfostrade. Så nu behöver jag inte oroa mig för att de ska tro det längre. Hehe! Voj voj! Nå, alla tre av oss som var där jobbar ju med barn så det var ju inget ovanligt för oss. Ja, plus att det ju är mina barn. Även om jag försökte avsäga mig ägarskapet ett tag där ;). Nää, de är så söta såååå

Sen åkte familjen hem och jag, Linda och Maria kunde börja umgås på riktigt hahah! Jo, rödvin även denna gång. Ups! Dags för en vit mån....vecka eller nåt?? Nää, men vi hade jättetrevligt och jag är så glad att vi inte tappat kontakten fast jag bytt jobb. Vi kommer ju träffas på lördag igen då vi ska till Ikea. men om jag får bestämma så struntar vi i rödvinet då ;).

Imorgon är det jobb igen. Som skönt så börjar veckan lugnt och fint så jag ser bara fram emot det =).

Hur länge måste man ha en typ vardagsrumslampa före man byter den? och en soffa (som var jättebillig)? Jag bara undrar. Har inga stora planer på ikeashopping. Mest smågrejer och TEEE från nån icabutik eller vad som nu finns där! Svenskt te! Hallelujah!

Ha en bra vecka alla ni där ute som snubblat över min blogg =D

Ledigt

Höstlov is the shit!

Ja, jag har förstås fått jobba in mitt höstlov. Men it´s the shit i allafall =). Ännu trevligare hade det varit om min man fått vara ledig också, som det var tänkt. Men han är utleasad nu till sitt förra jobb (ironi big time) och då gick det förstås inte. Det är inte svårt att komma ihåg varför han bytte  jobb inte...*sucka lite* Men man får väl inte skriva skit om sin mans jobb på bloggen. Ännu mindre skriva en revysketch om det *muahhaha* Been there done than hahah!

Imorgon ska min lilla Agnes C på service. Så då blir det att vara hemma hela dan. Evelin har bestämt att vi ska baka! Jeee! Kul =). Filip ville leka cirkus. Så vi har inga problem med att få dagen att gå. På fredag blir det stadstur. Jag ska flytta min bilförsäkring. hejdå Veritas som började med nåt dumt system... så ska jag till museishoppen och köpa stämplar (don´t ask), via Halpa Halli och hämta vår fixade digibox och kanske köpa nåt gott att äta också nånstans. På kvällen ska vi till J&M på middag. Jättekul *se fram emot*. På lördag ska jag på tjejkväll med M&L HUrraa! Miika är också inbokad då med killarna. De ska köra i sandmontor. Hmmm

Sen är höstlovet över då! Och jag är såå nöjd att återgå till jobbet! Nåt är fel på mig som gillar mitt jobb såhär mycket haha!

Love love

Svar

Jag hatar verkligen att man inte kan svara på kommentarer direkt *grrr*

Jo, staden ordnar en buss! Så, då var det sagt

Söndag och göra ingenting

Hej!
Idag är det söndag.

Jag har varit på en långpromenad från förmiddagen. Sen har jag i princip inte gjor nåt. Nåja, skrivit en inledningsång till revyn, bakat bröd, lagat mat och sånt. men inget annat. Jag är rätt nöjd. Det är bra att kunna göra ingenting. just nu verkar detta vara så nära ingenting som jag kommer.

Imorgon är min assistent tillbaka. Hurra hurra hurra! Borde jag baka en tårta? Det ska bli så härligt att få henne tillbaka. Inget har funkat som det ska utan henne. Jag ser så fram emot att jobba igen =D. I och för sig måste jag medge att jag gillar att jobba just nu. Jag trivs onaturligt bra med mina jobb och kan gott fortsätta såhär ett tag till. Det är så skönt att ha ett jobb man trivs med och känner att man gör nåt. Jag klagar inte på mina tidigare jobb. Men just nu känns dethär väldigt rätt <3.

Jeeej! Det ser ut som det blir Haparanda ikea om tre veckor. Vad kul =). jag behöver verkligen andas lite svensk luft. Inte helt fel heller att få köpa lite svenskt te och kanske lite annat smått och gott. Nån Ikeafan är jag inte och jag känner inte att jag behöver nåt därifrån. men det är ändå kul att gå runt där. Det finns väl ett Rusta där nära också eller? Får nog reda ut det med Tanja. hon som i princip BOR vid ikea hahah!

Nu ska jag börja grädda bröden och laga mannagrynsgröt. Sen ska jag göra ännu mera ingenting resten av kvällen!

Måste ju tipsa om vår revyblogg också
http://www.bloggen.fi/bennasrevy