Sanka in love

Jag blir kär i sångröster! Sångröster i kombination med härliga låtar är en träff rakt i mitt stenhårda hjärta. Jason Mraz. Mmmmm *le fånigt*. Först var det då "I´m Yours" och nu har jag hittat flera favoriter med honom. Härligt!! Jag har "I´m Yours" som väckning på morgnarna. Det är nästan så jag längtar efter att få vakna =). Bättre kan dagen inte börja.

Nå, det om det!

Imorgon är det torsdag. Veckans sista långa arbetsdag. Fredagen sen är kort och lätt =). Skönt med ett sånt avslut på arbetsveckan! =) Imorgonkväll ska jag till Carras och kramas...No, just joking! Kanske skaka hand på sin höjd. Det ska bli så kul att träffa tjejerna igen och det är himla praktiskt att jag har närmare Carra från jobbet än hemifrån. Jeeej!

NU ska jag lägga mig och vänta på väckningen

Idag kom förresten Sawyer hem igen. han har varit borta sen fredag. Nu är han så sällskapssjuk så han vill krypa in i skinnet på en hihi! Gullekissen!! Miika sa att jag skulle kasta ut honom då jag lägger mig (katten inte Miika)...men jag tror jag ska vara lite trotsig.
 None

Life is wonderful

It takes a crane to build a crane
It takes two floors to make a story
It takes an egg to make a hen
It takes a hen to make an egg

There is no end to what I'm saying
It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
And it takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la life is wonderful
Ah la la la la la I

t takes a night to make it dawn
And it takes a day to make you yawn brother
And it takes some old to make you young
It takes some cold to know the sun
It takes the one to have the other
And it takes no time to fall in love
But it takes you years to know what love is
And it takes some fears to make you trust
It takes some tears to make it rust
It takes the dust to HAVE it polished

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la

It takes some silence to make sound
And it takes a loss before you found it
And it takes a road to go nowhere
It takes a toll to make you care
It takes a hole to MAKE a mountain

Ah la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la life goes full circle
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la life is meaningful
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la life is meaningful
Ah la la la la la la life is full of
Ah la la la la la life is so full of love
Ah la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life is meaningful
Ah la la la la la life is full of
Ah la la la la la life is so full of love

Paranoid eller

Det är inte lätt att vara barnträdgårdslärare och ha sina egna barn i dagis säger jag bara.

Förra veckan frågade jag en dag på Evelins förskola om hon äter ordentligt. Inget med det, vi ville bara veta. Sen diskuterade vi det hemma och med mamma och kom fram till att det är ingen skillnad vad jag frågar eller säger så är jag ändå dendär jobbiga mamman som är barnträdgårdslärare och tror hon vet bäst hehhhe!

Nä, jag har inga bevis för det men jag är säker på att det är så ;). Skulle däremot Miika fråga nåt om Evelin så är han en omtänksam och hängiven far. Jo, det är så! Jag har ju själv jobbat på dagis *flina*.

Men Evelins förskola är superbäst och jag tänker minsann inte klaga på nåt om det inte behövs hihi!

Nu är det bara tre arbetsdagar kvar. tänk att jag inte behöver jobba helger längre. Jag håller fortfarande på och vänjer mig vid att det går bra att planera in händelser vilka helger som helst. Nejdå, jag led inte av att jobba helger DÅ. Men nog är det SKÖNT att vara ledig varje helg...utom näst nästa då jag ska på skolningsdag *hmpf* nåja nåja...

Det går bra på mitt jobb. jag håller på bo in mig och har idag tiggt till mig skåp att ha våra kläder i. Kanske lyckas jag gnälla till mig en personalwc ännu?! Noot hahah! Ja, det är alltså ett eftis jag jobbar på. Börjar komma in i dethär att hinna göra nåt på förmiddagarna. Har lyckats motionera lite varje förmiddag nu i samband med att jag fört barnen till dagis. Det är inte illa. Äntligen har jag hittat en bra stund på dagen för det också =). Vi får se sen hur det blir med snön i vinter. SKidande lär vi inte ta oss till dagis i allafall.

Nu ska Katten Filip nattas....

Lunchdags

hej på er där i andra ändan!

idag  börjar jag jobba först kl.13. Det känns rätt skönt =). Plus att min assistent börjar idag =). Hehe...MIN assistent, kanske inte riktigt. Men jag tycker det låter så trevligt med en egen assistent *flina*

Min dator är friskförklarad nu. Tack vare datadoktor storebror. Duktiga han!!

I helgen var vi lite på juthbackamarknad före vi for till stugan. Hittade inte nåt vettigt men det var trevligt ändå =). Sen for vi ut med pappas båten till en fyr. Vågorna var jäääättelånga och stora men det gick bra ändå. Jättehärligt var det där!

Nu ska jag och Filip äta lunch och sen ska han till fammos och faffas. jag tycker det funkar bra med hans tider nu. Han verkar må bra både av att vara vid dagis och vid Fammos och faffas! HURRAA! Och nästa vecka börjar dagklubben. Så han längtar =)

Evelin är som en liten tonåring med jätteutbrott. Sen blir hon en liten sol och världens härligaste tjej igen. Jobbigt jobbigt! men det kunde varit värre. Jag måste nog påstå att vi har väldigt lätt med våra ungar.

Jo, G och U jag saknar visst er och mitt gamla jobb. Nytt är alltid lite jobbigt tyvärr och jag hade det bra med er <3.  Kanske återkommer jag nån dag ännu ;). Jag fick superfint arbetsintyg av L-M och det kändes nästan jobbigt att gå därifrån...

Men livet för med sig nya utmaningar och här är jag nu!!

Frustrationer

Fuckfuckfuckfuck!

Jag blir galen! Nu har jag försökt ringa min föredetta förman igår och idag och lämna ringbud och allt i helvete! Men NEJ, ingenting! Grrrr! I växeln säger de bara "jo, hon är nog på plats!" my ass liksom!

Jag måste få ett arbetsintyg före fredag till arbetskraftsbyrån. Idag är det tisdag Ticktackticktackticktackticktack...

Grrrr...

Nu ska jag försöka ringa nån annan och sen blir det att åka till jobbet!

Min dator är förkyld....det är väl nåt virus!

ha en trevlig dag!

Virusinfektion eller?!

Hej å hå!
Fick ett plötsligt bloggsug. Det var länge sen =).

Jag börjar känna mig lite mera hemma på nya jobbet nu. Ännu har jag inte träffat alla barnen, men det lär väl ske förr eller senare ;). Det verkar vara ett trevligt ställe att jobba på och de andra som jobbar där är väldigt snälla mot mig än så länge i allafall =). hehe!

Så det förklarar inte de mardrömmar jag har om nätterna där jag vaknar i panik och det är jobbet som gör att jag knappt kan andas. Lite lustigt...Nä, inte lustigt. Jag antar att det tar ett tag att vänja sig vid att ha allt ansvar själv och vid ett helt nytt jobb på en helt ny plats åt ett helt annat håll. Jag håller ändå fullt fast vid att det kommer gå skitbra =)

Jaja, det om det!

Min dator verkar ha hittat nåt konstigt program som den envisas med att ha fram. Programmet påstår att jag har typ en miljon virus på datorn. När jag sen kör mitt vanliga virusprogram så säger det att "nej, allt är fint du har inte ett endaste ett virus" hmm...jag har försökt få bort programmet med det går inte. Så frågan är om själva programmet är ett fucking virus. Det börjar bli dags för storebror att komma på besök har jag på känn. men av de tre jag velat ha tag i idag är han en av två som vägrar svara. jag blir galen!!

För jag behöver senast på torsdag ett arbetsintyg från mitt förra jobb. men jag kan inte få tag i min förra förman (kvinna). Sånt gör mig vansinnig! Lönebetalaren fick jag tag i, så hon skulle skicka ett lönintyg (som jag bad om redan i juli *mutter*).

Filip sitter och tittar på bilfilmen och Evelin är i förskolan. Jag har dammsugit och nu funderar jag på att torka köks- och WCgolv också. Men jag ska se om jag orkar!

Så, här rullar det på som vanligt! Jag är lite off med att läsa böcker just nu. Konstigt! Men det brukar ju återkomma så småningom. Snart har jag planer på att ta tag i revyandet igen. men jag vill först låta dethär med jobbet sjunka in lite ;).

Fick inbjudan till klassträff från gymnasiet! Kan inte bestämma mig för om jag ska gå eller inte. Har ingen att gå med och dessutom är det samma helg som Miika ska och spela så jag måste ha barnvakt också. Vi får seeee...

Kram å puss

Första gången

Fy fan! Jag plockade just min första fästing. Av Dilba förstås...hon är den som drar dem till sig. Urk urk urk urk! Jag trodde aldrig jag skulle klara det. Men det gick såå bra så. HADE en fantastisk plockare förstås...som Miika eldade upp. Typiskt! Men nu ska vi köpa en ny. Jag vet ju att jag klarar själv att plocka nu. Förr har mamma alltid fått ta dem *rodna lite*.

Fy faaaan! De är så äckliga!!! Bör väl nämnas att Dilba inte haft en fästing på typ 5 år. VI har droppat antifästingdroppar på henne. men i år blev det inte av. Nästa år ska de på igen. Ingen frågan om saken *spyr*. Det kryper på mig. Blä blä blä! hoppas jag inte drömmer om fästingar inatt.

Självklart känner jag mig duktig som fick bort fläskfian muahhaha!

Här får ni en bild så ni också har nåt att rysa åt


Summer!! You suuuck!

Var är sommaren?? Jag börjar känna panik när de sista lediga dagarna rinner bort under ett molntäcke. Mina sommarkläder skriker i garderoben och vill bli använda. Min solbränna packar sin väska och förbereder sig för ett farväl.

NEJ NEJ NEJ! Det ska ju vara sommar och sol och härliga dagar!

Tvingar familjen att bo vid stugan ändå. Vi har ju betalt dyra pengar för den. Miika har tur som jobbar.... Barnen och jag är hos mamma och pappa och tvättar lite kläder. Vi ska strax åka och handla lite mat. Det är svårt att veta hur mycket vi ska handla då jag inte vet hur länge vi orkar bo där vid stugan.

Voj voj!

Men Dilba är tillbaka och hon är såå lycklig då vi är där. Hon haltar på ena bakbenet så antagligen har hon skadat sig och legat och tyckt synd om sig själv nånstans. Men bra mår hon och hon vill bara vara med mej hela tiden =)=). Så vi ska nog sätta oss i bilen nu och röra oss mot stugan och kissemissen. Via Smarket förstås!

Ikväll ska vi på besök till förskolan =). Kuligt minsann! Imorgon ska jag börja luska i mitt jobb lite. Jag saknar massa info ännu och känner mig rent nervös. Planering är bästa sättet att hålla nervositeten borta i mitt liv!

ha det bra i det mulna vädret! Det var inte såhär jag hade tänkt mig mina sista lediga dagar =S. Nån har missuppfattat allt! Jag skulle ju vara ledig nu inte jobba HELA sommaren... Nåja, det kommer ju en ny sommar nästa år igen =D

Hurraaaaa!!

En vecka var hon borta! Nu har hon tydligen kommit tillbaka till stugan. Pappa ringde och sa att plötsligt kom hon bara spatserande ner från loftet!

Jag är så glad =D

Ledsamt

Ingen Dilba ännu heller.... Jag saknar henne verkligen. Kan inte tänka mig att det ska sluta såhär. Inte med Dilba som har klarat flera flytter och massa traumatiska upplevelser. Nej, det kan inte vara sant!

Hon är ju bara en katt och jag trodde inte jag skulle sakna henne såhär mycket. Men hon har ju funnits i vårt liv längre än båda barnen och varit med om att bo i stan, i Lövö och nu här. Det känns för ruttet och jag ångrar att vi tog med henne till stugan. Men det var ju inte bra att ha henne ensam här heller.

Hon har säkert flyttat in hos nån nu. HOn brukar ju göra det. Men jag tycker folk skulle ringa. Hon har ju telefonnummern på halsbandet. Jag går med telefonen på mig hela tiden och är redo att hoppa i bilen direkt om nån ringer. Jag kan bara inte tänka mig att det kan bli vinter utan henne. Min första bebis. Vi har gått flera kilometer omkring villan och lockat, pappa har cyklat långa färder och lockat, jag har satt upp lappar. Det blir nog snart att försöka acceptera att vi är en mindre i vår familj nu. Suuuck!

Lilla gumman! Hoppas hon har det bra var hon än är. Det är huvudsaken

Förlåt! Det var ju min uppgift att ta hand om henne och skydda henne...


Tack Linking Park

Borde man här sätta in en varningstext om att jag faktiskt kan skämta om allt. Jag har t.o.m skrivit en lista med mina humoristiska vänner om saker man INTE kan skämta om. Bara för att sen komma på oss själva med att skoja om just de sakerna. Shame on us ;).

Nåja, till saken! Nu har Linking Park en låt som Carra sen ska sjunga på min begravning. Tror du den funkar Carra? Jag är mest inne på refrängerna där =). Ja, sen har du väl inte glömt "in the arms of an angel"? Jag har inte tänkt dö ännu på ett tag men för ett kontrollfreak är det alltid bra att vara förberedd. Jo, sen också så ska alla inbetalningar till förmån för Diabetesforskning alternativt utveckling av Fordbilar. Jepp jepp!

Leave Out All The Rest

I dreamed I was missing
You were so scared
But no one would listen
Cause no one else cared

After my dreaming
I woke with this fear
What am I leaving
When I'm done here
So if you're asking me
I want you to know

[Chorus] When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed
And don't resent me
And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest [End Chorus]

Don't be afraid
I've taken my beating
I've shared what I made
I'm strong on the surface
Not all the way through
I've never been perfect
But neither have you
So if you're asking me
I want you to know

[Chorus] When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed
Don't resent me
And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest [End Chorus]

Forgetting All the hurt inside
You've learned to hide so well
Pretending
Someone else can come and save me from myself
I can't be who you are

[Chorus] When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed
Don't resent me
And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest

Forgetting All the hurt inside
You've learned to hide so well
Pretending Someone else can come and save me from myself
I can't be who you are I can't be who you are

Jösses vad folk skulle kunna ta mig på fel sätt ;)

Jadå, vi lever och mår bra! Är hemma en natt nu och det ska bli så skönt att se på TV och sova i sin egen säng!!

Ledsamt nog är vår Dilba saknad =(. Hon hade precis börjat trivas vid stugan och såg 3 år yngre ut. Sen bara *POFF* så var  hon borta. Vi saknar henne verkligen vår Dilbarufs. Sawyer bor också vid stugan nu. Han dyker upp varje kväll och äter först mat hos mamma och pappa och sen kommer han till vår stuga =).

MISSING:

Missing Dilba