"no, I don´t wanna fall in love..."

Hjärta
Min första arbetsvecka är över och nu avnjuter jag av min första HELG! helger brukar inte vara viktiga för mig. men nu är de det!! Jag vill sitta limmad här hemma och inte röra mig en millimeter bort. Jag vill ta vara på varje liten sekund jag har tillsammans med familjen och huset =). Oh my! Jag håller på bli en stugsittare. Well well! Värre saker kan man bli. filip verkar tycka det är super att jag är hemma. Han är ett plåster och ropar "vänta på mäj" strax jag avlägsnar mig en meter bort från honom. Det blir sådär charmigt jobbigt efter ett tag.

Satt tre timmar hos frissan idag på förmiddagen. Resultatet blev inte så märkbart. Men jag är nöjd. jag ser ut som mig själv och håret blev inte sådär jobbigt kort! Jag ska ju spara det långt nu till bröllopet. I like it looong!

Miika tycker vi ska börja elda nu så vi kan klä av oss lite kläder. Vad menar han med det?Men mysigt är det med eld i spisen i allafall. Det bästa är att spisen inte är i vardagsrummet så man blir som en stekt sill efter några timmar. Jag älskar vårt spisru. Damn it! Här skulle det ju ha passat med en bild av spisrummet. Kaaanske jag orkar fixa det ännu...ni lär ju märka det!!

spisrum

Jag har märkt att jag svär en hel del i bloggen. Har ni det? Inte i denna kanske. Nåja, tänkte bara säga till de som inte träffat mig att jag svär väldigt lite i det verkliga ORALA livet *nöjd över formuleringen*. men bloggen är ju mitt sätt att avreagera mig och gå lite över gränsen. Därav det tidvis fula språket. Det om det!

Många sammanträffande denna vecka! En gammal klasskompis från lågstadiet och högstadiet jobbade där jag ska jobba om en vecka, hon på eftis är gift med en bekant, alla verkar känna min svärmor å så pappan som hahah...*fnissa*...nä jag skriver det inte här! Jo, jag känner en av papporna. Jooo, jag höll på glömma. Ännu ett uppdyk från det förflutna en kväll. Scary! Jag är ju inte så fäst vid det förflutna honestly!

Miika sa idag att jag håller på bli så uttråkad så jag snart sticker med nån annna. jaha, det var mer än jag visste det! jag känner mig inte uttråkad. och jag har verkligen inte lust att sticka med nån annan. Oh no! Men sen kom vi överrens om att den av oss som sticker med nån annan gör det FÖRE bröllopet och så får han/hon vårdnaden om barnen. För den som blir lämnad måste ju ge sig på jakt efter en ny och det är ju lättare att jaga utan barn. japp japp! bra att vara överrens om den saken. Snart börjar vi väl sätta post it lappar på grejor så vi vet vems som är vems. Vår humor är inte klok! men om man kan skämta om det så ligger det antagligen ganska långt från verkligen ;)

Nu längtar jag bara efter att det ska bli kväll och jag får krypa ner i soffan och bara vara!!

"I feel it in my fingers..."





Kommentarer
Postat av: Angel

Hehehe, Miika vill också spana på halvnaken Sanka ;)

Postat av: kaa

gotta love soffornas färg! supersnyggt! :)

2006-10-09 @ 09:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback