hej å hejdå

Idag åker vi till Åland på bröllop. Najs eller bajs? Najs förstås  =).

För övrigt lär ni inte träffa mig på ett tag nu. Först Åland, sen gäster och sen övar vi revyn till premiären. Så vi ses sen då mitt liv börjar igen ;).

Detta har varit mitt livs minst avslappnade jullov hittills. Jag längtar tillbaka till jobbet...

Kram

Julfrid

Nu är huset städat, det tog bara en hel dag, maten är handlad och julklapparna inslagna. Det känns som om julen får komma nu =). Vilken tur, för imorgon är  det julafton. Jeeeej! Härligt.

Hoppas ni alla får en riktigt skön jul tillsammans med de ni älskar <3

Bjällerklang

Å så va hon här igen då

Jag längtar efter att revyn är över så jag kan avsluta den bloggen och flytta min dit. har ni förresten kollat in vår revyblogg? http://www.bloggen.fi/bennasrevy.

Det mårar å på som vi säger här. Sista dagen för året på jobbet imorgon. Jag fasar och längtar! Ledigt är skönt med jobba är också najs.

Heidi: Det var vid Nurk som kattflickan Fläcken åkte till Närpes. Det tog ganska länge före jag förstod vad det egentlgen betydde...naiva jag hehe

idag får man öppna lucka 18 i kalendern. Min kalender öppnar jag varje lördag och får då äta 7 chokobitar på en gång. inga vanliga, äckliga chokobitar utan såna goda med papper runt =). Jeeej!

imorgon ska jag shoppa lite julkläps. Annars kör vi mest med lite mindre dyra klappar iår. Hoppas folk uppskattar hemgjorda saker...

Nåja, nu ska jag natta kidsen

effektivitet

PHJUU! Då börjar den söndagen lida mot sitt slut.

Dagens planer
  1.  fixa iväg brev
  2. få färdigt en julklapp
  3. Baka bröd
  4. trycka på dynvar
  5. cykla på motionscykeln
  6. sortera kläder
  7. tvätta klädet
  8. handla mat
  9. gå ut och gå
  10. ägna tid åt min försummade dator
  11. osv
Detta har jag gjort
  1. Fixat iväg 2 brev
  2. handlat mat
  3. bakat bröd (håller på)
  4. sorterat kläder
  5. tvätta kläder
  6. handla mat
  7. pyssla om datorn
Nej, jag tror inte jag får gjort mer ikväll. Men jag har åtminstone fått vara hemma i vårt hus som vi har lån på =). Så det så! It feels good! Nu ska jag sätta mig ner och njuta av doften av nybakat bröd. Experimenterade med spältmjöl, havrekli och rågkli så det blir spännande att smaka sen. Passar säkert bra till laxsoppan jag ska koka ännu ikväll så familjen har mat i två dagar. Pust! Så effektiv man kan vara då!

Fem jobbdagar kvar till jullovet. jag längtar! Det ska bli så skönt att få vara hemma med gullungarna...skitungarna. Sen blir det skönt att börja jobba igen efter nyår. Men så långt fram ska jag inte tänka nu. Blir det som jag tänkt mig och hoppas så blir det nya året början på något spännande =)

Woohaaa

I fredags hade Miikas jobb julfest. Det är ett underbart företag som bjuder respektive med. Vi är såå tacksamma. Inte nog med att vi blir medbjudna, det är dessutom endast trevliga mänskor där. Japp! Jag räknar mig dit också '*flin*. Även om julbordet inte är  min favorit (why så mycke fisk och så lite ätbart??) så fick jag i mig så jag var mätt och belåten. Dricka bjöds också på. Trevligt trevligt! OCh det bästa av allt för den trötte: Taxin åkte hem kl. 2. ja, glömde jag nämna det? Vi blev hämtade utanför dörren och hemkörda till samma plats! Underbart! Jag är så tacksam =). Det var en härlig kväll och vi hade så roligt. Hoppas hoppas hoppas vi får uppleva en lika rolig julfest nästa år också. I dessa kristider ska man inte ta något för givet.

Idag har hela familjen varit och rutchat i backen. jeeej! "mamma du e så tung så de far så långt" jaja, den bjuder jag på ;). Det var skönt med lite frisk luft och att få röra på sig. Det känns som om det blivit lite vl mycket sitta stilla de senaste veckorna. Revyn tar mycket tid och jag har ännu 4 julfester kvar. Nästa år tror jag att jag ska satsa mer på mitt underbara Sportis och mindre på att stå på scenen. Men det säger jag nu...sen får vi se. Jag ger som tur inga nyårslöften =).

Annars mår vi bra. Det är fint! De är så konstiga våra barn som inte blir sjuka...fast å andra sidan då de blir sjuka så håller det i sig länge. Huvudsaken att vi inte är dåliga över julen! Får jag önska är jag gärna frisk över nyår också eftersom vi ska på bröllop till Åland då. Och om jag ännu får komma med en liiiiten liiiten önskan så är det att få vara frisk även några dagar efter nyår då Made är här. Sen är det i och för sig skönt att få vara frisk hela januari då det äntligen börjar ljusna lie ;)...osv

Nu ska jag ta mig en dusch, så är jag redo att möta måndagen =). Vilken tur att jag gillar mitt jobb så mycket! Men men...allt gott har en ände och jag drar lite i lösa trådar för att få ett annat jobb. ett heltids jobb! Men det är väldigt löst just nu och jag vågar inte önska mer just nu!

Hej å hå! Ha en bra vecka där ute!

En kattängel

Idag dog Sawyer!

Hemma i badrummet medan vi var borta...det gör mig ledsen att han var ensam =(.

Skönt att han inte behöver lida mera nu. Saknad är han och vi ska bara komma ihåg alla fina minnen av honom då han var frisk, stark och fet!

että vettä

Hej!

Jag har hundra saker jag borde göra och så sätter jag mig här. Piska mig!

Denna vecka har vi två julfester. Kul men jobbigt. Mest kul, bara jag orkar =). På fredag är det vuxenjulfest. Jeeej! Jag ser fram emot det och har planerat klädseln sen midsommar ungefär ;). Som jag brukar.

Faffa har fått komma hem och han mår bra. Jag är förvånad över hur pigg han verkar. Filip fick vara där idag på förmiddagen. Vilken lättnad!! PUH! Hoppas det är över sådär. Vi har förstått, vi har fått vår knuff i ryggen och spark på knäet, vi vet att vi ska uppskatta varandra mer! OKEJ? Duger det då?

Till nåt mindre viktigt. katten...han ligger och läcker i duschskåpet. Det rinner var ur honom emellanåt och jag putsar och grejar. Lite vatten får han i sig, sen lägger han sig med huvudet i vattenskålen. Undrar om det är hans sätt att försöka ta livet av sig? Jag är oroad och det känns som om det vore bättre för honom att få åka till Närpes (ja, det kallades katthimlen för i stallet). Men vi får se vad veterinären säger på onsdag...om han lever då ännu! Jobbigt för oss att duscha då han ligger där. Näää, jag skojar. Klart vi flyttar på honom *flina lite*.

Jeps! Nu ska jag sätta mig med en kopp te framför TVn och bara slappa. Jag får verkligen sätta mer energi och tid på att göra ingenting. Det är viktigt

Igår köpte jag förresten ny printer...orkade inte försöka operera den gamla. Vi har haft en sjuk faffa en sjuk katt. Printrar kan man tack och lov köpa nya i affären. Tack för söndagsöppet =)

ha en bra vecka vänner och bekanta och ni andra