"In my life i decide!

*lämna spår efter sig*

Ha ha! Är det inte fantastiskt?

Idag fick min pappa nåt knäpp och lovade att vi skulle åka till Vasa i morgon, för där är CM öppet i morgon! Jeeej! Min pappa rockar =).

Har tjänat lite pengar idag genom att hjälpa mamma med fönstertvätt. Mera jeeej! Så i morgon kan jag faktiskt unna mig att köpa nåt utan att ha dåligt samvete PUH! Räknade dessutom ut att jag kommer få rätt bra med pengar i Oktober, om nu allt går som planerat. Vågar inte ta ut nåt i förväg! Men nu känns det rätt bra faktiskt. har planerat lite vagt för inkommande vecka och det känns inte helt hopplöst. Men det är ju svårt att veta vad som funkar före man umgåtts med gruppen lite. Så jag får ha flera planer!

Det är alltså först två veckor som vikarie. Då är barnen hos fammo och faffa! Sen börjar jag på ett gruppfamiljedaghem och får vara där åtminstone till årets slut. Om de nu inte tröttnar på mig och kastar ut mig. You never know! Fast å andra sidan har Miika bott med mig i 7 år och inte tröttnat ännu...

jag ska gifta mig! deee ni

Blir en tung vecka nästa vecka. Mycket på gång! Får se om jag måste skippa nåt träningspass i allafall. Fast jag vet ju att jag INTE ångrar om jag ändå far och träna! Inga beslut måste fattas just nu. Jag ska se hur det känns efter första dagen på jobb. Antar att det är normal mänska jag ska vara. De flesta jobbar ju. Men inte jag! Nåja, det kunde alltid varit värre. Jag har i allafall en blivande man som tar sitt ansvar och ser till så det funkar =)

Jag har det så bra!

Äntligen beslutat

Hon ringde just! Det är ordnat =). Barnen får vara hos dendär fina dagmamman och jag ska börja jobba.

AMBIVALENT

Men det kommer gå bra! Känns konstigt hehe

Nu ska vi åka in till stan min sista lediga fredag på LÄÄÄÄNGE *fälla en tår*

Moi moi

"all of my life I was in hiding"

Vilken seg dag! Jag väntar och väntar på besked om jobb och dagvård. Hade hoppats på att få veta NU så vi kunde åka in till stan och säga upp hemvårdsstödet. Men det verkar inte bli så *rastlös*. Vill inte gå ut och leka, det är ju såå kallt. Brrr! Så vad återstår då? Överenergiska barn och en slak och frusen mamma. Ingen bra kombination. Men hittills har vi klarat oss utan stora utbrott i allafall!

Väntar på bokpaket. Hoppas lappen kommer på posten idag så vi kan åka och hämta det. Annars vet jag inte när jag ska hinna hämta det. Håhå! Inte är det lätt med jobb inte ;).

Största happening idag är väl Idol! Ska bli spännande att se vad deltagarna kan komma med i år. Ganska snabbt brukar de starkaste stjärnorna lysa mer än de andra. *exalterad* jojo, man ska driva med sig själv ou jee!

Vi har inte kommit framåt med bröllopsplanerna nu. Men det finns väl inte mycket att göra nu heller. Vågar inte göra klart inbjudningskorten, ifall vi kom på att vi ska ändra på nåt. Så de ligger och vilar just nu!

Jahapp! då kom det stora utbrottet då! *djup suck* Tål inte då smulan ljuger för mig. Jag blir så arg på henne! Gaaaah! Nåja, hon kan sitta i sitt rum och lugna ner sig en stund nu!

ÄH! Tappade skrivlusten!



Hurraaa!

Det verkar ha ordnat sig med dagvård nu! På allra bästa fantastiska vis *lättad lättad*. Riktigt säkert är det inte, men jag tror nog att det fixar sig. Så skönt!

Perfekt säger jag bara =) *nöjd suck*

Men bara skjut mig istället!

en del skulle nog ta till flaskan! Jag är på god väg ojojojoj...

Jodå, det finns dagvårdsplats åt mina barn. Hos en reservdagmamma som var på psyket i våras. Jag vill inte vara elak eller nåt. Men det finns inte en chans att mina barn ska vara hos henne. HON MÅR INTE BRA! Jag träffar henne rätt ofta och hon går helt klart på antidepp eller nåt. Och det skulle vi då belata för, jojo! Nononononnoooo! Aldrig! Kul å lämna barnen där och åka till jobbet bara för att gå där och oroa sig för hur de har det. NEJ! När vi "skaffade" barn tog vi på oss ett ansvar, ett stort ansvar att se till att de alltid har det så bra som möjligt. Jag kan inte med gott samvete lämna dem hos nån som inte är garanterat frisk och orkar med barn. Då är jag en dålig mamma! Går inte! Hellre fortsätter jag leva på minimal peng och ser till så att barnen har det tryggt och bra.

Hur i sjutton kan de ens erbjuda mig det? Jag känner mig uppgiven. Där sitter de med jobbet "varsågod och ta det, men bara om dina barn får dagvårdsplats" Och det är på deras ansvar att de får det. Det hör under samma mänska. SKIT SKIT SKIT! Varför känns det som om det är mitt ansvar att hitta plats åt dem. Det är det ju inte. Jag ska kunna ringa och säga "jag börjar jobba om två veckor, få in mina barn nånstans".men så funkar det inte. Lessamt!

Och hon är verkligen tillmötesgående och vill fixa det så bra. Båda barnen till samma ställe och här nära oss. Men det går inte med vem som helst! Man kan inte bjuda ut en sån.

*tar en sup*

Bara att fortsätta vänta och hoppas på en lösning! Jag tänker inte börja tröstäta!!!

en sån dag

UUUH! Jag har varit så effektiv idag! Eller åtminstone på fömiddagen. Före 12 hade jag fört Evelin till dagklubben, hälsat på där jag ska vikariera nästa vecka, handlat mat, dammsugit och hämtat Evelin

*känna dig nöjd*

Konstigt

Men lustigt att massa folk hittar en här. Jag trodde ju då jag började blogga att jag på nåt vis skulle vara lite anonym. men verkligen inte! Undrar hur jag blir hittad! *ler* Mest är det ju positivt i allafall. Jag är ju inte ute efter att vara en anonym skäl som öppnar mitt hjärta för främlingar. Jag vill bara få skriva och finnas!

Idag har jag haft en trevlig dag. Sov till 10.30 eftersom barnen var hos mamma och pappa. Sen åt jag lite frukost och for dit jag också. Det var så skönt att få vara med barnen igen. Jag hade visserligen en urmysig kväll igår men flera gånger kom jag på mig med att sakna deras frågor, stoj och kramar. Mysigt! Saknad är inte dåligt alltid. Nån kväll ibland är det bra att få sakna och vara saknad.

Nu ska jag borsta tänder och lägga mig. I morgon får vi lunchbesök och jag kommer fortsätta vakta telefonen i väntan på det där samtalet som ska ordna upp tillvaron här. Kommer det inte så fortsätter jag vänta. Som tur så har jag träning i morgon så jag åtminstone har nåt att göra om det blir för mycket i mitt huvud. Sen på kvällen ska jag på ett intressant möte. Kanske kanske kanske blir min önskan uppfylld denna gång. Jag vågar inte hoppas! Men jag ska minsann göra mitt bästa!

Vi kämpar med gästlistan till bröllopet. Idag kom jag på att jag glömt min äldsta vän. Förlååt Sanna!!! Hon ska självklart bjudas. Sen blir det att fundera var man placerar henne och fransmannen att sitta. hahahha! Det kommer bli megafint! Jag hoppas ända ner till tårna att de kan komma. Hon blir en av de få av mina barndomsvänner som blir bjudna. Som kriterie för att bli bjuden har vi "såna vi tror gläds för oss och som vi ser oss själva sitta och diskutera med över en kaffe (teeeeee) om 10 år också" plus några släktingar då =). Vi måste ju inte bestämma oss nu det är ju många månader kvar ännu =).

Jag älskar att bo här! Det är helt fantastiskt. Får inte ens tårar i ögonen eller värk i bröstet då jag åker förbi gamla stället mer. Undrar bara hur jag kunde tycka det var så bra! Jooo du, allt ordnar sig alltid på nåt sätt!

"lie to me som I can feel alive"

Deliver me

AH! Känner mig väldigt spänd just nu. Känns som om kroppen är på helspänn hela tiden och som om hjärnan inte förmår ta emot ens den enklaste information. He e int lätt! Kan man säga. Det är bara att inse att livet förändras totalt då man får barn. inget görs på en sekunds betänketid eller helt spontant. Allt kräver planering och övervägande. Inget fel med det. Jag gillar att planera och är faktisk riktigt bra på det. Men nu när jag står inför valet att börja jobba eller inte så blir jag helt avtrubbad. Jag ser bara mitt lilla hjärtegryn Filip och kan inte för en sekund förstå att jag överväger att låta honom tillbringa de flesta av dygnets vakna tid med nån annan. Ego eller kärlek? Både och i´d say! Jag förstår inte varför det känns så svårt att lämna honom ifrån mig, det var ju inga problem med Evelin. UH! Jag är en kass mamma som älskar min son mer än min dotter. Trodde du på det? OH NO! Det känns bara så avslutande om jag lägger honom i dagvård. Då är mina lediga dagar för alltid över och den värdefulla tid jag haft med mina barn kommer aldrig tillbaka.

DET SUGER att inte veta. jag hänger här i nånsorts vakum och vet inte åt vilket håll jag kommer ramla.

Idag ringder dagvårdsledaren och sa att hon inte ännu hittat platser för mina barn. Det är nog det som känns värst. Att inte veta... I min planerade tillvaro finns inte ett fack för ovisshet. Jag MÅSTE få veta. Jag har barn att ta hand om och försvara, jag kan inte ta varje dag som den kommer och vara avslappnad med det. jag måste få förbereda dem och mig själv, berätta vad som kommer hända och se till så de har det bra även utan mitt vakande öga på sig.

Nu följer några dagar av tomhet, mitt huvud fungerar inte. URK! Jag uppdaterar då jag vet mer.

JObbet som hänger framför mig är heltid, kass lön, men passande på nåt vis. Jag vill, men vill inte. Vågar inte satsa på att det kommer fler erbjudande. Med en arbesplats bara 8km hemifrån skulle livet ändå vara relativt bekvämt. Så nu väntar jag bara på att det ordnar sig för dom två små också!!

Ska vara PMSig hela dan i morgon. En ensam dag för mig tack och lov. Det behöver jag. Ska utsätta mig för lite terapishopping och kanske pyssla lite med inbjudningskorten också. Fast det är kanske inte nån bra ide då man har bumull i huvudet!

"making me glorious..."

in the arms of an angel

the corrs

Trots tidig väckning och en ovanligt osnabb Smula så har denhär dan varit helt otroligt skönt hittills. Miika är sjukskriven p.g.a förkylning, till Filips stora glädje. Dom två har mysit i soffan hela förmiddagen =). Nu sitter Filip här i min famn och ritar klockor (på ett papper denna gång). Jag tog en sen frukost då jag fört Smulan till Dagklubben, sen läste jag ut en bok och dammsög. Så nu tyckte jag att jag skulle få ta det lite lugnt vid datorn tills det är dags att hämta lilla fröken igen. Tror jag går dit nu! Solen skiner och det är så fint så jag måste passa på att njuta =).

Det är så skönt då huset är städat och fint! Man kan riktigt slappna av *njuta*. Såhär kändes det aldrig på det andra stället. Där var det aldrig så städat så jag kunde sitta och trivas. Mmmmm

Det blir ju inte sämre av att lyssna på The Corrs akustiska version av "everybody hurts" . Den är bara så skön! Samma sak med "arms of an angel" av sara mclahan. om du inte hört den, gör det!! och känn dig helt otroligt avslappnad och ...fri? Tänk vad mycket musik kan göra för välmåendet!

Filip gäspar så hjärtligt och är världens myskille idag!

Nu ska jag fortsätta njuta av dagen!

Glädje

Jihuu! Läste just att lilla hjärtebarnet får komma hem från sjukhuset idag. Om inte annat så får den informationen mig att må mycket  bättre en seg dag (blev lite felformulerat detdär...vad jag menar är att det är helt fantastiskt. Det får mig, som lidit av minidepp några dagar att bli överlycklig). Helt underbart vad hon kämpar lilla flickan! Nu längtar vi alla efter att få träffa en riktig hjältinna med väldigt starka föräldrar =).  Så småningom då det har lugnat ner sig ska vi nog besöka dem!

Annars är det helt underbart idag då solen skiner. Jag har suttit ute och tinat upp och bara njutit. Jag vill inte att det blir vinter!! jag vill ha det såhär nu länge. hääääärligt!

Ikväll ska jag se på en film och mysa lite. Borde lägga mig tidigt. Har inte fått sova bra på flera nätter nu tack vare filip. Det är dörren som ska va stängd, mammas bilen som ska bort, nåt som ska sitta ihop med nåt, vatten, täcke på, ingen kudde osv... HOppas på en bättre natt nu.

Nu ska vi äta nånting och sen gå ut i den härligt underbara livsgivande solen.

Miika har fixat så vi kan bada badkar nu. Inte illa inte



stjärnan

Nu vet jag inte om det är datorn eller brorsan jag ska kalla för stjärna. han har nämligen fixat min gulledator på ett dygn. Med facit i hand vill jag nog inte ha nån laptop i allafall. Detta är mycke bättre.

Nu ska jag mysa lite i soffan med en tidning och nåt gott. Börjar bli lagom trött *gäspa*

datafri kanske?

Broder Mathias kommer och hämtar min lilla stjärna nu snart! han sa att jag skulle få en tilllfällig dator, men man vet ju inte hur bra de funkar så jag kan lika bra bli utan dator nu...hope NOT!! Men har i allafall sparat det mesta viktiga till CD. Sethbilder och sånt *flina* näää ja bara skoja!

Känns bra att få skicka stjärnan på service, hon mår inte bra nu nä! Stackars liten...bara fryser till ibland och blir onåbar. Uhuuu!

Nä nu ska jag sluta före jag blir patetisk! Var går gränsen?? Hehehe

In blue

*GÄSPA* Steg upp 7.45 i morse så vi skulle hinna gå till dagklubben. Det var riktigt skönt med en liten promenad. Smulan var duktig och orkade faktiskt gå hela vägen. Det hade jag inte väntat mig. Men hon gör ju allt för att inte behöva cykla så hon vågade väl inte klaga hehe!

Filip roar sig med att leka i Smulans rum, han måste ju passa på då hon är borta. jag borde sortera lite kläder. Dendär högen i sovrummet bara växer och växer och det är ingen skillnad hur mycket kläder jag sorterar och lägger bort, det blir lika fort en hög igen. Håhå! Nåja, det tyder ju på att vi har det bra ställt om vi har så mycket kläder =).

Efter dagklubben ska vi fara till nyykaabi, ska bli skönt att få äta lunch som nån annan lagat. Det blir lite tråkigt att laga två mål mat om dagen själv. Men å andra sidan är det sällan vi äter nåt riktigt avancerat till lunch.

Håhå! Drömde så lustigt i natt hehehe! Det ingick bl.a att köra bil i helsingfors och försöka hinna till bussar som bara gick konstiga tider. Slutligen kom vi fram till att vi kan ju KÖRA hem eftersom vi har bil (daaah). Men sen blev det svårt att hitta ut ur Helsingfors... Tydligen gick det i allafall eftersom jag är här nu =).

Nej, nu ska jag ta i tu med klädhögen och kanske plocka lite smått också! Men inte dammsuga idag *lova*

Ankis utmaning

Jag antar den!!

1. En bok som förändrat mitt liv?
Psykologiboken vi läste i gymnasiet! Jag hittade en del av mig själv med hjälp av den.

2. En bok jag läser mer än en gång?
Mannen som kunde tala med hästar t.ex

3. En bok jag skulle vilja ha med på en öde ö?
Bara en?? Det får bli Janet evanovich nyaste då som jag inte läst ännu

4. En bok som fick mig att skratta?
ALLA Janet Evanovich böcker, också keyes´ Änglar

5. En bok som fick mig att gråta?
Star av Danielle Steel (jaha, här blev det sån text plötsligt)


6. En bok jag önskar hade skrivits?
Min bok


7. En bok jag önskar aldrig hade skrivits?
Den blinde mördaren *gäspa ihjäl mig*
.

8. En bok jag just nu läser?
Ralphs party


9. En bok jag tänkt läsa?
Änglar och demoner

Sådär ja! Fattar inte varför det blev sånhär text plötsligt men det går väl ändå!



I hold the future in my hand

inte slut på låttexter ännu heller!!

idag regnar det och vi skulle antagligen ha tråkats till döds om inte Emma och Hanna kommit på besök. Det var riktigt trevligt med sällskap och lite dirty talk ...näää vanligt prat bara hahaha!

hehehhhehhehhehehe *gör en beavis å butthead imitation*

Kul då man kan roa sig själv *fnissa*

I kväll kommer mamma och pappa och hämta barnen. Mamma ringde igår och frågade om det gick för sig. Perfekt säger jag. Vi ska nämligen hämta köksbord och soffa i morgon. Det skulle inte funka om barnen var med. Miikas bil tar bara två personer *hint hint hint*. Så då hade jag varit tvungen att bli hemma. URK! Jag ska ju minsann till Lidl och Anttila och helst lunch på Pedrinas också.

Inte helt fel med en barnfri kväll heller *flin*. Så får vi se på Idol i fred (vad trodde ni då??). Jag ska titta på Snygg-Erik hihhii! Många bra sångare verkar det vara i årets idol i allafall. Längtar efter fortsättningen =).

Igår hade jag sett fram emot en helmysig kväll med ghost wisperer. men för feeeeeeen....plötsligt blev det Jepo. Strömavbrottet som jag trodde skulle komma inatt kom dååå! Så det blev att leta pannlampor. Som tur hittade vi varsin så jag kunde ligga och läsa en småtråkig bok ett tag. Jag lade mig före elva igår. Det har inte hänt på länge! Sov lite oroligt ..

Nu har barnen ätit nudlar. De är galna i nudlar! Börjar bli dags för mig att stoppa nåt i magen!

Det gick som vanligt bra hos diabetessköterskan igår. hon är för bra! Jag har aldrig sett min diabetes som nåt jättejobbigt (det är mest andra som ojar sig och tycker det är världens undergång) men en positiv grej är i allafall min diabetessköterska och läkaren. han är så gullig! Jag som tycker de flesta läkare är spydiga jävlar!

brrr! Det börjar verkligen kännas att det är höst nu. jag är tudelad. Jag älskar sommar men vet ju att det inte kan bli sommar igen om det inte är höst, vinter, vår först.Så nu går jag i ide och väntar på nästa sommar. Inga fester ingen shopping inget roligt före maj...äh! skoja bara! Är det ingen som ska ha nån fest snart??

"i´m going crazy but i know that to my self I can´t lie"

stars are blind

idol
Åh! Årets Idol är så bra =). Dom dåliga är sååå dåliga och dom bra är sååå bra *sucka*. Emma som sjöng "baby I love your way" är min favorit såhär långt. Så-å-å fint =)

Idag har smulan haft sitt första gräl med grannflickorna. Enligt henne hade de kastat sand i ögonen på henne men jag hörde att de sa åt sin pappa att det minsann var smulan som hade kastat sand.Inte lätt att veta vem man ska tro på. Som mamma är den spontana reaktionen att kasta de som bråkat med min lilla flicka all världens väg. Men efter ett långt andetag gäller det att försöka ta reda på vad som hänt på riktigt. Nåja, nåt riktigt svar fick jag inte så jag skickade in henne för att lugna ner sig. Efter fem minuter stod hon och trampade och efter några minuter till kom grannflickorna också ut. två sekunder senare var de peppu ja paita igen. De är så söta =)

I morgon ska jag till diabetespoli. Jag har slarvat. jag har inte skrivit upp blodsockervärdena de senaste månaderna *skäms*. Men jag ska gå dit och skämmas och så får vi se vad långtidsvärdet visar. De senaste veckorna har jag ju verkligen skärpt mig och haft fantastiska värden mest hela tiden. Det känns skönt och ärligt talat så vet jag ju precis vad som krävs för att åstadkomma de fina värdena. Så det är bara upp till mej mej mej.

Soffan till spisrummet har kommit. Men gosh! När ska vi hinnna hämta den??? Å samma med köksbordet. Mycket på gång!

I morse sov vi till 10.45! helt sjukt! men skönt...fast dagen tänkte inte bli till nåt! Jag gillar att hålla mattider och så. men idag blev allt lite sent. men det gick i allafall och barnen har varit nöjda och glada. FIlip är det sötaste som finns där han står och äter vindruvor och dansar till Paris Hiltons småmysiga låt (ggaaaaaah hon ska ju suuuga)

Imorgon kommer kanske min käraste bror och fixar till datorn. Den känns explosiv. Verkar som om det bara dyker upp fler och fler fel så snart har jag en krashad dator till. Inte så kul! men jag är förberedd denna gång och har sparat alla foton på CD!

Nu ska jag börja förbereda mig för idol! har en unge kvar att natta =)


you make me feel so beautiful

Miika

Fortfarande i musikens värld =). Synd att jag inte kan sjunga, det skulle ha varit roligt...

Idag har Smulan varit första dagen i dagklubben. Det gick riktigt bra, hon var så nöjd så och hade ätit upp all "mat" hon hade med. Vi var duktiga och cyklade dit =). Blev lite tight med tid men det gick!!

Blir en småstressig kväll. Musiklekskola, handla mat, lövverket. PJUH! Men kuligt =). Sen ska jag se till att vara hemma tills Idol börjar. Det är så roligt att se alla mänskor utan självdistans. jösses alltså, nog borde väl NÅN ha sagt  åt dem att inte söka till IDOL då de inte kan sjunga. NÅja, de får ju höra det av juryn om inte annat. Fast jag är lite konfunderad. Förra veckan var det en kvinna där som sjöng fantastiskt bra, men hon gick inte vidare. Däremot gick nån blåst bimbo (fördomsfull ou jee) med halvdan röst vidare. Får väl skylla på att det låter annorlunda live än det gör när man ser det på TV.

Hoppas soffan eller köksbordet kommer idag =). Eller kanske i morgon, vi hinner ju ändå inte hämta det idag *fundersam*. Skulle vara skönt med ett nytt, stooort köksbord.

Nu ska jag äta lunch och dricka en kopp te. Hann inte dricka upp imorse så jag har inte blivit till folk ännu URK!

Sol i dag! är det inte för härligt!!

"no where else in the world I´d wanna be"


and her friends they talk om corners

Jag är alldeles otroligt sugen på att flytta över min blogg till bloggen.fi istället! Men jag vet inte! Min blogg är ju min skapelse och otroligt kär, jag borde i såfall flytta alla mina hittills publicerade bloggar också. Men det orkar jag inte med, inte nu i allafall! Det tåls att tänka på i allafall.

Idag har jag fixat fotograf till bröllopet! Det blev såå lyckat. Hon blev glad och jag blev glad. Nu ska jag bara se om Miika också blir glad ;). Men det blir alldeles perfekt! hon hade exakt samma idé som jag om hur vi skulle göra *Så nöjd så jag smälter*. Det känns så rätt så jag spricker nästan =)

idag tvätttar jag kläder. Inne på fjärde maskinen nu. Ou jeee!

Inte avslöjar väl mina rubriker att jag lyssnar mycket på musik nu? Hehhehe! Jag är smått besatt av att hitta musik till bröllopet. I och för sig har vi redan spikat några låtar, men man kan alltid ändra sig!

Nu ska jag försöka spara lite bilder på CD! Har en föraning om att min dator kommer krascha.... uuuurk!

do you think twice

45767-25hmhmmm! Inte världens mest lyckade dag idag. En söndrig keramiktavla, en väntad med hisnande hög elräkning, en kallelse till diabetessköterskan (väntad och lite efterlängtad, men jag ville ju bli av med några kilon före), allmänt tråkig dag.

Känner mig misslyckad som mamma idag ou jee! Fast å andra sidan leker dom små nu som änglar med dörren stängd. Så helt fel kan jag inte ha gjort!! Dom e så söta =)

Har suttit och funderat på sånger till bröllopet en tid nu. Jag tror vi är överens nu, så det gäller bara att Miika arrangerar om dem och tar ut ackord. han har ju några månader på sig så det ska nog gå bra. Sen återstår att se om Carra går med på att sjunga dem. Hon förklarade ju glatt i tisdags att hon minsann aldrig skulle ställa sig framför en idoljury och göra bort sig. Miika bleknade en aning. Han vet inte att Carra har den vackraste sångröst jag hört och kommer göra succé på bröllopet *längta*. men ändå, hur begåvad hon än må vara, så kan nån av sångerna vara lite knepig. Tänk om de inte passar henne!!! Nåja, vi tar det sen.  Här är några låtar som INTE kommer spelas på vårt bröllop:

  1.  The kids aren´t alright (hehehe! lite opassande kanske)
  2. High way to hell (men ärligt talat, man kan ju inte vara riktigt säker, det handlar om VÅRT bröllop)
  3. What´s left of me
  4. hardrock hallelujah (nä, eller...nä...fast...näääää)
  5. I never really loved you anyway (fast om nån av oss bestämde sig för att strunta i det ändå...)
  6. Det vackraste (jag spyr om jag får höra den på ett bröllop till, föresten tycker jag inte om att glo på miika då han sover å han sover alltid då jag sover)
  7. No tomorrow (heheheheee)
Lite uppiggad blev jag av detdär! Skulle vara småkul att chockera alla och spela dom låtarna *ler*. Så var inte alltför säkra!

Hjälp! Jag drömmer om bröllopet redan. De flesta drömmarna handlar om klänningen. URK! Jag blir påtvingad nån gräddbakelseliknande grej som får mig att se flera kilo tyngre ut. Eller så är det nåt fel på den eller nåt. Scary!

Ska kanske fråga min kusin i morgon om hon känner för att sy min klänning. jag hade ju tänkt hyra, men med en sömmerska i familjen så... Jag är ändå inte ut efter nåt stort spektakel, en enkel men dödssnygg klännning ska jag ha! *drömma vidare* hehe! Säkert gifter jag mig i en rosa grej med fluffärmar och spets överallt till slut. Oh nooo! Nåja, om min kusin inte vill sy så hyr jag. Då får jag tvinga Ellen att flyga hit några dagar och gå på klänningsjakt i vår. Annars får jag ta med nån annan!

Nu tänker jag lägga mig på soffan och läsa klart min bok. Om jag inte kände mig skulle jag nog tro att jag är besatt av böcker. jeeees va jag läser!

Hmmm Love bites skulle inte heller vara så passande by the way!

urgel spurgel