Jag är meriterad kan ni tänka er =)



Jag har alltså fått jobb!

På ett eftis. Det låter kanske torftigt och jag var skeptiskt till först men nu är jag jättenöjd =). Blev verkligen positivt överraskad av rektorn speciellt. Jag tror jag kommer passa in bra där, även om vi nu inte kommer jobba tilsammans direkt. Jag förstod det då han sa "du kommer nog märka att vi är ganska...normala"  Jo, han hade uppehåll där före normala. Härligt =)

Mer ansvar kommer det bli. Kanske dags för mig att börja ta lite ansvar. jag tror det kommer vara nyttigt för mej! Hurra hurra! Jag är såå glad.

Inte nog med det på lördag kommer hela revygänget hit på grillfest. Jag ser såå fram emot det =). Undrar just om jag borde varna Miika? Jag nämnde det bara snabbt i telefon idag och då trodde jag ännu vi skulle vara nån annanstans. UPS! Det är inte lätt att vara gift med mig...

Ska nog ta och plocka ur diskmaskinen nu och försöka smöra lite =)

Ja, rubriken!! Jag var tydligen mest meriterad av de som sökt jobbet *dööö av upphetsning* Det har aldrig hänt förut!!!

Diskmaskinen ja...

Nytt jobb

Woohoo! Idag har jag fått nytt jobb. 12.8 börjar jag på ett eftis!

jo, jag är nöjd men vettskrämd för det nya

Huuudå! Jeeej

Midnattssvammel

Nu har vi firat midsommar!

Miika och pappa har byggt på stugan hela dan och sen for vi hem. Barnen sover där, men vi har inte plats före stugan är klar. Så vi har haft picknick på bakgården och tittat på "what happens in Vegas" samt druckit upp skumppan vi fick i bröllopsgåva. Den vi skulle dricka på vår första bröllopsdag. Men nu ville vi ju vara (nästan) nyktra då vi såg Bon Jovi i måndags (=bröllopsdag) så vi skippade skumppan då (alt. glömde bort den). Det var riktigt mys ikväll måste jag säga.

Imorgon blir det mer byggande och då ska vi sova över där. Mamma och pappa sover nån annanstans. Snällt! Hoppas vädret orkar vara bra imorgon, det skulle vara så skönt att få lite sol på slutet av semestern. På tisdag är det jobb igen som gäller och på onsdag är det ett jobbintervju till. Igår var jag på en. GULP! På ett vis roligt för de är så krävande och man måste anstränga sig. Men jobbigt också.... svårt att veta vilka dåliga egenskaper man kan tillåta sig att avslöja *le*

Nu ska jag lägga mig med min älskade man (han är sååå söt). Natti natti

Eventuella stavfel får ni skylla på skumppan ;)

Nu är mitt liv komplett

Jag har sett Bon Jovi live!!! Nu kan jag dö =)...Näää, men det känns helt perfekt just nu!

Jag kan inte förstå att det var så bra. Aaaaaaah!

Bilder på www.sanka.bilddagboken.se

Hela helgen var perfekt! Hur ska vi kunna fira bröllopsdagar i framtiden som blir lika bra? Hehe!

it´s my life

Imorgon åker vi ner till Ekenäs och bor två nätter hos söta M och R =). Det ska bli mys mys! Lite semester är vi värda tycker jag.

Sen på måndag åker vi til Helsingfors, jag har lovat att köra *gulp*. Där får vi fira vår första bröllopsdag med Bon Jovi och några tusen andra. Hurra vad härlig och heelt totalt olikt oss =). Jag har också siktet inställt på ett par byxor, ett par skor och så té förstås. ou jee! Har varit nördig och printat ut karta över helsingfors och prickat i viktiga ställen T.ex. téaffären, sportaffären, subway, spårvagnshållplatsen... Nej, nån storstadsmänska blir det inte av mig. jag har så svårt för att komma ihåg numrorna på spårvagnar och bussar och sånt. *sucka lite*

Packat har vi och vi är ganska redo att åka direkt efter frukost. Först ska vi föra barnen till mommo och moffa och sen åker vi. Häälit!

BON JOVI HERE WE COOME!!

Nojig

Sådär! Nu har jag skrivit 6 arbetsansökningar till då. Det suger verkligen! För jag får aldrig jobb jag söker... men ändå fortsätter jag kämpa på och skriva och printa och kopiera.

Jag är kass på ansökningar. De blir stela och väldigt tråkiga och jag kan inte framhäva mig själv. Konstigt, annars är jag minsann en mästare på att skryta *flin*. men det känns bara krystat och så blir jag nojig då jag tänker på att de sitter och fnissar åt min ansökan och slänger den i "NO WAY"-högen. Mina ansökan som jag slitit med sååå

Min multifunktionsapparat kopierar suddigt dessutom så de får väl migrän av att läsa kopiorna...*suuck*

Jaja, men nu är de bara att packa in i kuverten och skicka iväg. Undrar om de skulle gilla om jag la dem i kuverten de senast skickade tillbaka ansökningarna i "tack för att du sökte men..." jag menar, det skulle ju vara naturvänligt!

Nä, nu är det dags att stiga upp härifrån och göra nåt annat!

Hurraa

Wooohooo! Nu borde stugan ha kommit! Inte för att jag ringde och frågade efter den utan för att den redan var på väg då =)

Tänka sig!!

Ska äta upp min onyttiga mc donalds mat och sen packa ihop oss och åka dit! How exciting =)

Döda tid och fåglar

Ingen stuga ännu och inget frissabesök idag. jag går sönder!! Alltså jag var till frissan i fredags men hon blev inte nöjd med slingorna så vi skulle göra nya idag men nu blev det framskjutet...*liten suck* Nåja, det är inte så farligt! Men tråkigt! Ska ta med barnen till CM och Prisma nu på förmiddan istället. Sen får jag vara ledig hela eftermiddagen då. Det är inte så illa!

Har försökt ringa och fråga om stugan. men ingen svarar, så jag ska försöka på nytt strax! Lyckades väl pricka in kafferasten eller nåt annat viktigt hehe!

Vaknade imorse av en fucking hackspett som bygger bo i nocken på vårt hus. Den ska fan dööö!!!! Skitfågel =6.

Nåja, nu ska jag försöka ringa igen.


Sommar

Hej på er!
Idag är det tisdag och jag har jobbat. Imorgon är det onsdag och då ska jag jobba. Sen är det torsdag och då ska jag INTE jobba muhahah! Ledig ledig ledig två dagar. Sen ska jag i och för sig jobba helg men det tänker jag inte på Nuuu.

Jag har precis varit på en cykeltur med min man. Han tvingade mig men sen skulle han minsann börja svänga om då vi precis hade fått upp farten! PAH! Det var riktigt skönt och jag bli alltid så häpen över hur vackert det är häromkring. Det är riktig lantlig och vackert. Man känner hur blodtrycker sjunker och endorfinerna stiger och så blir man ett enda stort leende =D. Lite töntigt men det bjuder jag på!

I lördags hade vi Bon Jovikväll. Det var riktigt lyckat! Vi åt amerikanska hamburgare, drack amerikansk öl och bröt på amerikanska...en liten stund, så länge vi kom ihåg haha! men trevligt hade vi iallafall =). Kanske vi tar flera kvällar i samma sällskap snart =). Nåja, om inte före så 16.6 då !

Stugan har inte kommit ännu! Alla väntar! Det är värre än att vänta på ett barn som ska födas. Alla ringer och frågar och kollar och väntar hahah!

Nej, Filip får inte byta till dagmamma i höst! *lite besviken* Men å andra sidan är han större i höst och det kommer nog gå bra!

Hejdååå